Av Therese Alfredsson skrevs den september 7, 2016

Låna pengar utan ränta – Gratis

Ansöker du om ett kostnadsfritt lån så har du hamnat rätt. Vivus erbjuder gratis lån för sina nya kunder. Har du inte tidigare lånat pengar hos Vivus så erbjuds du en räntefri & avgiftsfri kredit. Ditt lån kan vara med en summa upp till 6000 kronor. Detta erbjudande finns dels till för att hjälpa dig i din ekonomiska situation. Det är även ett bra test för dig att låna pengar för första gången gratis. Det är ibland väldigt smidigt och hjälpsamt att använda sig av snabblån på nätet.

vivus-gratis-lån-kredit
Ta ditt första lån gratis här!

Gratis lån av pengar

Om du vill ta del av ett gratis lån så finns endast Vivus och ett fåtal långivare till som erbjuder det. Vivus är ett företag som vi anser har det som krävs för att vara erkänd som en bra kreditgivare online. De har snabb och hjälpsam kundsupport för dig som vill ha rådgivning inför ditt snabblån.

Ofta ger långivare sina räntefria krediter till kunder under en kort period. Det är ett av kraven som t.ex. Vivus ställer på dig som låntagare. Vivus ger lån som sträcker sig under en månadstid. Det innebär att du kan ta ett snabblån utan att få panik. Redan vid nästa lön kan du återbetala din skuld.

Ditt första gratis lån hos Vivus är så bra som det låter. Vilket innebär att du endast kommer behöva betala tillbaka den summa du lånat. Ingen ränta, och inga avgifter kommer att räknas med. Detta är en väldigt sjyst deal om du råkar hamna efter i ekonomin någon månad. Att låna pengar hos Vivus är lite som alltid ha en bra vän som kan erbjuda gratis lån.

Jämförs med en testprodukt

Ett kostnadsfritt lån innebär att du får testa ditt första lån gratis. Denna typ av kredit kan jämföras med ett gratis varuprov eller testprodukt. Du får helt enkelt en chans att testa produkten som Vivus erbjuder. Sedan kommer du att kunna avgöra om du vill ta hjälp av Vivus vid ett senare tillfälle.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *