Av Therese Alfredsson skrevs den september 6, 2016

Få 10% rabatt på väskor

CarrieAlong erbjuder just nu 10% rabatt på väskor till alla deras kunder. Prenumerera på deras nyhetsbrev och få en rabattkupong att handla med. Detta erbjudande är förenat med nytta & nöje. Du kommer direkt få 10% billigare väskor att köpa. Samtidigt kommer du att bli uppdaterad med ny info kring andra värdefulla erbjudanden med väskor på nätet!

väskor-rabatt-rea
Hämta erbjudandet här!

Rea på väskor

I skrivande stund så har även CarrieAlong en rea på sina väskor. Det innebär att du kan hitta billiga väskor som butiken har sänkt priset på. Det är vanligt att butiker erbjuder rea & outlet på produkter som behöver rensas ut. Hos CarrieAlong kan du hitta väskor till halva priset, och ibland ännu bättre. Det är därför alltid bra att kunna jämföra lite olika alternativ innan du handlar.

Nu har du fått tips av oss om väskor online som du kan köpa med både en rabatt och rea. Detta kan hjälpa dig att spara massor av hundralappar, eller i längden tusenlappar. Se till att göra det till en vana att besöka vår sajt med gratis saker och erbjudanden innan du handlar.

Bli medlem eller prenumerera

För att ta emot den rabatt på 10% som du kan använda på väskor, så behöver du prenumerera på deras nyhetsbrev. Det är inte alls svårt att göra detta, och det tar knappt 10 sekunder att registrera sig. Du kommer då att få ta emot andra kampanjer och erbjudanden från CarrieAlong. Det gör det enklare för dig att hålla dig uppdaterad kring fler erbjudanden med gratis väskor på nätet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *