Av Therese Alfredsson skrevs den november 11, 2020

Få gratis lotter – Tävla & vinn pengar online

Nu kan du vinna pengar gratis genom att ta emot 6 lotter från Miljonlotteriet. Just nu kan du få tävla i Miljonlotteriet och vinna en av de stora vinsterna i lotteriet. Här kan du bl.a. vinna summor upp till 10 miljoner kronor.

Du kommer att få chansen att delta i denna tävling & vinna pengar gratis online om du börjar prenumenrera på lotter. Du börjar med att endast betala 150 kr för 6 lotter. Vilket innebär att du köper en 6 chanser att vinna pengar för halva priset. Varje månad så kommer du som är med i Miljonlotteriet få hem 6 lotter. Vid det fjärde tillfället så kommer du inte behöva betala en enda krona för dina lotter. Då kommer de hem gratis till dig.

Lotterna kommer vara möjliga att köpa och skrapa online. Det kommer naturligtvis även vara möjligt att få hem dina lotter för att skrapa de hemma.

> Få 6 lotter gratis & vinn upp till 10 miljoner kronor

  • Prenumenera på lotter (6 varje månad)
  • Få erbjudande med halva priser första månaden & 6 gratis lotter
  • Vinster upp till 10 000 000 kr

Att få gratis grejer & prylar är något som vi alltid tipsar om. Oavsett om det handlar om lotter, kläder, mat, eller något annat. Vårt mål är att samla det som ett erbjudande på vår sida. Vi tycker verkligen detta är en bra kampanj som låter dig delvis få en spännande stund och chansen att vinna pengar på nätet.

Man kan helt klart se detta som en form av gratis prover som man får av Miljonlotteriet. Du får testa en period med både billigare, men även gratis lotter. Detta för att du ska få upp ögonen för tävlingen och fortsätta vara med.

Överskottet av alla lotter som säljs kommer att gå till välgörande ändamål. Därför kan man känna sig hyfsat nöjd oavsett om man inte skulle vinna i deras lotteri.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *