Av Therese Alfredsson skrevs den november 11, 2020

Tjuvstarta på Black Friday med rabattkod – Möbler & inredning

Just nu kan du tjuvstarta Black Friday hos en grym möbelbutik. VidaXL har massor av grejer inom inredning och hemmet i sitt utbud. Fram till Black Friday kommer du kunna använda en rabattkupong som du får av oss.

Din gratis rabatt kommer att användas i kassan när du ska betala för sakerna du vill köpa. Rabatten är möjlig att använda sig av i deras butik mellan den 13 – 22 november. Detta är ett så kallat earlybird-erbjudande som låter dig prova på Black Friday rabatt innan dagen är här.

Använda koden: EARLYBIRDSE

Du kommer få 10% på hela ditt totala köp när du använder koden. Det är helt klart en bra anledning till att använda kupongen.

> Starta Black Friday med rabattkod – Möbler & inredning

  • 10% på dina inköp till hemmet
  • Alltid fri frakt
  • Riktigt bra sortiment

Hos VidaXL finns det både riktigt bra produkter men och väldigt billiga grejer & saker som man kan köpa. Det är en bra blandning. Om man anser att man inte kommer ner till ett tillräckligt bra pris. Då kan man alltid använda en kupong eller rabattkod som drar ner priset.

En del saker i deras sortiment köps från Kina. Det garanterar ett bra pris. Ännu bättre är det också att VidaXL inte heller tar någon avgift för att frakta hem dina varor till din brevlåda eller dörr.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *