Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 13, 2020

iElm rear ut personliga kläder för barn & bebisar

Det finns massor av föräldrar som vill skaffa personliga kläder eller saker till sina barn. iElm kommer nu erbjuda en rea där man säljer barnkläder med personliga tryck. Dessa kläder ligger nu ute på rea och möjliga att köpa hem för så mycket som 66% av det ordinarie priset.

Att sälja billiga barnkläder till småbarn & bebisar på rea är inte unikt. Det som gör kläderna unika inne hos iElm är att du själv kan ha dina personliga tryck som du kan skapa själv.

iElm är en nätbutik som har urspring från Sverige. De har drivit butiken i flera år och skapat sig en bra kundskrets. Du kan även betala dina varor med smarta och enkla betalningsmetoder.

ielm-barnkläder-bebis-småbarnFynda personliga barnkläder till din bebis – upp till 66% i rea


  • Rea med upp till 66% av från ordinarie pris
  • Barnkläder för både tjej & kille
  • Designa själv!

Butiken erbjuder just nu inga gratis produkter & gåvor. Istället så kan man helt klart nöjda sig med den utförsäljning av barnkläder som man har idag. Erbjudandet med rea kommer hålla i sig tills dess att lagret är slut. Det finns idag ingen information att hitta om när deras rea & outlet kommer att ta slut.

De erbjuder fri frakt på alla köp som totalt hamnar över 1999 kr.

Det kan även finnas plats i deras utbud för att sälja billiga & gratis leksaker. Hela deras utbud kan du se om du surfar in på deras nätbutik och kikar över deras innehåll.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *