Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 13, 2020

Testa produkter för hudvård & smink gratis – hos BabyFace

För att veta om en produkt inom hudvård eller smink är precis så som du vill att den ska vara, så krävs ofta ett test. Något som skiljer ut nätbutiken BabyFace är att de kan skicka hem testprodukter till dig innan du beställer från deras webbshop.

Hos BabyFace kan du därför vara mer säker på dina köp. De har idag ett väldigt stort utbud av hudvård- och sminkprodukter från kända varumärken.

Vi förklarar längre ner om hur du ska gå till väga för att få gratis produkter hemskickade från BabyFace innan du gör din beställning av varor.

babyface-varuprov-smink-gratisBeställ & testa produkter hos BabyFace – Just nu även rea på 45%


  • Testprodukter att beställa hem gratis
  • Bra utbud med produkter på rea (upp till 45 %)
  • Utbud av välkända & bra varumärken

För att få hem gratis varuprover så behöver du gå till BabyFace hemsida. Där efter så scrollar du allra längst ner på sidan. Där hittar du en flik som kallas för ”ingredienser & prover”. Där hittar du information om att det är fullt möjligt att beställa hem prover. Du skickar sedan ett mail, eller ringer upp kundsupporten för butiken. Sedan skickar de en testprodukt i ett kuvert hem till dig.

Att få smink gratis på nätet är inte riktigt vad denna kampanjen handlar om. Det handlar mer om att få hem gratis saker för att testa produkterna i lugn och ro. Det kommer därför inte vara exempelvis en hel burk med makeup, utan handlar mer om en portion med smink som endast är till för test.

Att prova på dina produkter är viktigt. Problemen för många nätbutiker är att deras kunder sällan vågar testa nya produkter.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *