Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 15, 2020

Delta i undersökningar online – få pengar & gratis belöningar

Ett sätt att tjäna pengar eller få biobiljetter är att delta i undersökningar på nätet. Här får du ett bra tips på sida som erbjuder belöningar eller betalt när du gör en undersökning online.

Hos Åsiktstorget så kan du bli medlem för att få svara på undersökningar. Du kan tjäna pengar rakt in på ditt konto. För att ha möjlighet tjäna pengar på enkäter detta så behöver du ett PayPal-konto.

Du kan även välja att istället belönas med riktigt fina gratis gåvor & produkter. För att nämna några exempel som är aktiva under oktober 2020 så finns; presentkort hos Zalando, H&M och Ticketmaster.

> Gör undersökning – få pengar eller belöningar

  • Få betalt för att göra undersökningar
  • Sjysta belöningar
  • Gratis anmälan

Vi har märkt att en del läsare hör av sig om angående sidor med undersökningar på nätet. Detta i syfte att tjäna pengar genom att få betalt. En del har även frågat om biobiljetter.

Vi tycker helt klart att det är ett roligt vis att tjäna pengar på. Åsiktstorget har flera marknadsundersökningar som du kan välja mellan. Detta är frågeformulär som beställarna kommer ta till sig av. Det innebär att du har en chans att faktiskt påverka beslut. Deras slogan verkar ha varit ”Fick betalt för att klaga”. Vilket vi tycker stämmer in på vad det handlar om.

Oftast kan du få mer betalt när du väljer att gratis presentkort efter att du gjort en enkät än om du väljer pengar. Det är väldigt fina produkter som du kan få hem med de presentkort som finns.

Åsiktstorget kommer att skicka ut nya undersökningar till alla medlemmar,, Du kommer alltså bli påmind när det finns undersökningar som går att tjäna pengar på.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *