Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 15, 2020

Gör undersökning – få 90 kr & tävla om värdecheck hos Spartoo

Vill du delta i gratis undersökningar online för att sedan få belöning på 90 kr? Då ska du ta del av den undersökning som finns hos Spartoo. Där ger man nu ut en värdecheck till alla kunder som deltar.

Som om inte det vore nog så kommer du kunna vara med att tävla om ytterligare bonuscheck på 895 kr när du anmäler dig till en jury inne hos Spartoo. Detta är helt enkelt både en undersökning att tjäna pengar på, samtidigt som det är en seriös tävling online.

Dina belöningar för att delta i undersökningen eller vinner tävlingen kommer att användas på det utbud som Spartoo har inom främst kläder och skor. Detta är en av många seriösa & gratis tävlingar online att delta i.

> Delta i undersökning – få 90 kr & tävla

  • Delta i en undersökning – få 90 kr i värdecheck
  • Var med & tävla om ytterligare 895 kr
  • Alltid kläder & skor på rea

Med ett så stort utbud av kläder och skor på nätet så kan man räkna med att många produkter finns på rea & outlet. Det stämmer. Alla nya kunder kan dessutom hämta en värdecheck på 45 kr igenom att bara anmäla sig till ett nyhetsbrev.

Vi tror helt klart att du kommer kunna hitta billiga märkeskläder på nätet inne i butiken. Ett sådant utbud gör nästan aldrig någon missnöjd.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *