Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 15, 2017

Undersökningar online – Få pengar & vinn priser

Om du vill tjäna lite extra pengar, eller vill få chansen att vinna saker helt gratis. Då rekommenderar vi dig att göra undersökningar på nätet för pengar. Det finns nämligen de som betalar ut ersättning till de personer som deltar i diverse undersökningar.

Vill du bli en av de som tjänar extra pengar på undersökningar, eller vill delta i stora tävlingar med fina priser?

Ta dig då vidare till Toluna och registrera dig gratis idag!

toluna-undersökningar-få-pengar-gratis


  • Tjäna poäng på undersökningar – Växla mot gratis gåvor & pengar
  • Vinn fina priser som iPhones, resor, presentkort m.m.
  • Få hem varuprover & bedöm produkten

Toluna är en sida på nätet som hela tiden erbjuder dig att svara på undersökningar för pengar, poäng eller deltagande i stora tävlingar. Vi tycker helt klart att det är en bra sajt för dig som vill göra undersökningar, och samtidigt får något tillbaka.

Testa produkter gratis

Det finns lite olika alternativ för dig som vill vara med att påverka marknadsundersökningar. Det finns först och främst undersökningar där du svarar på frågor inom ett område, eller en produkt.
Dessa undersökningar för pengar gör företag för att få in information som vanligtvis är svår för dem att samla in själva.

Det finns även chans att du kan få hem varuprover & testprodukter gratis online inne hos Toluna. De erbjuder nämligen att skicka hem nya produkter till dig gratis i utbyte mot din åsikt. Det är viktigt för flera företag att kunderna tycker om produkten innan den lanseras på riktigt.

Därför kommer du att kunna delta i de undersökningar där du faktiskt får gratis saker hemskickade från sajten. Sedan kommer du att få testa, och behålla produkten i utbyte med att du meddelar vad du tycker om den.

Ett bra sätt för dig att både få hem produkter och samtidigt gör din röst hörd i de undersökningar som de valt att erbjuda på sin sida.

Tävla!

Ersättningen för att du ska delta i undersökningar i utbyte mot pengar är inte extremt hög, och det är svårt att göra detta till ett jobb där du får en normal lön.

Däremot kan du välja att göra marknadsundersökningar i utbyte med att få delta i deras gratis tävlingar online. Det är ett perfekt knep för dig att få chansen att vinna sköna produkter, resor eller presentkort.

Det finns flera tävlingar att delta i hos Toluda just nu. Det enda du behöver se till är att registrera dig på sidan för att sedan få chansen att vinna massor av sjysta priser direkt på internet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *