Skorea

Skor går i olika trender och ett mode kan ändras snabbt. Det kommer ständigt in nya skor, och de äldre säljs på rea eller outlet. Det är under dessa rea-perioder som du kan fynda billiga skor på nätet. Det finns flera skobutiker online som du kan välja mellan. Åtminstone någon av butikerna lär ha en aktiv rea på skor igång. Ta hjälp av oss för att hitta skorea med billiga varor!

Outlet på skor

En outlet och rea är ungefär samma sak. Båda sakerna är kampanjer som gäller under en viss tid. Under en rea eller outlet så har butiken sänkt sina ordinarie priser. Det innebär i sin tur att du kan köpa skor billigt på nätet med hjälp av en rea. Den vanligaste typen av erbjudande du får under en tidbegränsad outlet är en procentsats avdraget från priset. Låt oss säga att en vara kostar 1000 kronor i normala fall, och är just nu på rea med 50 %. Det innebär att du endast behöver betala 500 kronor. Det är ett vanligt och smart sätt att spara pengar när du handlar skor online.

Gratis skor?

Det är högst ovanligt att du kan beställa hem skor gratis utan någon rabattkod, eller presentkort. Däremot finns det gott om andra erbjudanden på skor som du kan använda. Några gratis saker som du kan få med dig när du köper sneakers, stövlar, träningskor m.m. kan du läsa om här nedanför.

  • På köpet

Att få ett par skor på köpet när du handlar flera är ett vanligt erbjudande. En sådan kampanj kan ge dig t.ex. 3 par skor när du köper 2 par. Du får helt enkelt ett par på köpet.

  • Fri frakt

Många skobutiker online erbjuder dig att köpa skor med fri frakt. Din butik kan ständigt ha fri frakt och fri retur på alla sina varor. Eller så ger dig endast gratis leverans om du handlar för en viss summa.

  • Varuprover

Du kan beställa hem skor gratis hos de flesta butiker. De ger dig då chansen att testa skorna innan du bestämmer om du vill betala för dem. Denna typ av erbjudande innebär att du får både fri frakt och fri retur på dina skor.