Black Friday & Black Week

Här kommer du kunna hitta alla de erbjudanden, kampanjer, och reor som har med Black Friday att göra. Vi kan tipsa från allt mellan rabattkoder eller kuponger för att få dina köp så billiga som möjligt under Black Week eller Black Friday.

Ta en titt i vår lista för att se vilka Black Friday rabatter som du kan hitta. Fler butiker erbjuder dig att handla upp till 90% på rea under Black Week. Förhoppningsvis så finns det även chans till att hitta gratis grejer att få.

Black Friday 2020 kommer att vara under den 27 november. Under hela denna dagen kan du leta efter riktigt bra kampanjer, utförsäljningar och rabatter upp till 80-90%.

Smarta prylar till hemmet - 50% rabatt hos Shopido

Att köpa smarta saker till ditt hem är alltid kul. Ännu roligare är det att få dina prylar billigt. Därför bör du passa på att […]

» Hämta erbjudandet


Kläder för barn, baby & föräldrar - Black Friday hos Cubus

Under Black Friday-helgen så kommer Cubus fortsätta sin stora outlet på mode och kläder. Du kommer kunna spara upp till 40% på allt inne hos […]

» Hämta erbjudandet


Märkeskläder & skor från Nike, Vans & Fila - Black Friday

Black friday är en period som förknippas med outlets, reor, och rabatter på massor av produkter. Här kan vi tipsa om en butik med både […]

» Hämta erbjudandet


Black Month outlet - Kosmetika, skönhet & parfymer

Just nu kommer du kunna spara 55% på alla dina köp inne hos Parfym.se. Det är en butik som samlar skönhetsprodukter och parfymer från kända […]

» Hämta erbjudandet


Fynda prylar & julklappar på Black Week, 70% - eStore

Självklart har Black Week kommit in hos den stora prylbutiken eStore. Deras outlet kommer hålla på hela veckan fram till Black Friday. Där kommer du […]

» Hämta erbjudandet


Mer erbjudanden »

Rea & rabatter under Black Week

När det kommer till butiker på nätet så är det oftast mer än bara en dag med stora rabatter och reor. Man har utvidgat en dag till en hel vecka. Vilket förvandlar Black Friday till det nya begreppet Black Week.

Det finns egentligen ingen speciellt kategori av varor och saker som finns billigt att köpa under Black Friday. Nästan alla butiker har någon form av kampanj under denna veckan, åtminstone under denna dagen. Oavsett om du vill köpa billigt smink, kläder, hudvård,elektronik eller roliga prylar. Det är dock främst bland vår lista med klädbutiker online som du kan hitta allra störst kampanjer & rabatter hos.

Det gäller bara att man hittar rätt bland alla de erbjudanden som finns på nätet. Det gör du med hjälp av vår lista som finns till för att samla ihop en topplista med de bästa erbjudandena.

Det finns även de butiker online som satsar på någonting emellan Black Friday och Black week. Detta är när man då väljer att ha sin stora rabatt- och reaperiod under helgen. Sjävklart finns det ett tjustigt ord för detta som är Black Weekend.

Black Friday i Sverige

Hela konceptet med Black Friday är ganska nytt och kommer från USA. Under de senaste åren har vi även sett svenska butiker tagit efter trenden och har massor av sjysta kampanjer. Black Friday är fredagen innan decemeber. Detta är både för att köpkraften under denna tiden är mycket hög. Många ska handla julklappar eller vill köpa billiga kläder till jul och nyår. Det är inte bara i Sverige som Black Weekend eller Week existerar. Det är numera ett välkänt begrepp runt om i hela världen.

Detta årets upplaga av Black Friday kommer bli annorlunda med tanke på det globala pandimin med corona (covid 19). I vanliga fall brukar man alltid kunna se filmklipp av långa köer, trängsel i butikerna och stress. Så fungerar det inte riktigt om du väljer att ta del av Black Week på nätet. 

Det är därför inte konstigt att man ta till knep för att spara pengar via rabatter under Black Week. Det går att spara många hundralappar, eller till och med tusenlappar på att handla allt inför julen under Black Friday eller Black Week.

Detta är också ett vis som butiker kan anävnda för att rensa ut deras lager med 90% rea & outlet inför den kommande mellandagsrean eller det nya året.

Hitta gratis erbjudanden

Det är inte bara kuponger och rabatter som kan locka väldigt många kunder till Black Week. Det kan även handla om andra typer av erbjudanden som innebär att du får gratis produkter & prylar på köpet av andra produkter. Det kan även handla om att du får gratis frakt under Black Friday när du handlar.

Oavsett vad det kan vara för erbjudanden – gratis eller inte. Så kommer det garanterat göra att du sparar pengar på dina köp. Vi alla de kampanjer som vi har på denna sidan så kan du läsa mer om varje erbjudande. Där kommer du få all den info som krävs för att du ska kunna ta emot rabatter, reor eller gratis saker.

 

ANNONS: