Boohoo

En häftig klädbutik med mode som vi gillar är Boohoo. Här kan du alltid hitta billiga kläder som finns på outlet eller med hjälp av en Boohoo rabattkod. Vi samlar erbjudanden och discounts som du kan använda i kassan.

Här kan du läsa lite om vilket omdöme vi har om t.ex. Boohoo frakt, rabatter, och utbud av kläder. Du kan också hitta hjälp kring hur du kan ta kontakt med deras support och vilka alternativ du har.

> Besök Boohoo

  • Utbud: Kläder, underkläder (Dam & herr)
  • Leveranstider: 5-10 dagar
  • Fri frakt: Nej, 80 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & Support: Telefon, mail & chatt
  • Retur: Ångerrätt i 14 dagar

Rabatter & rea online

Att handla billiga kläder online hos Boohoo är helt klart möjligt. Det finns ständigt rabattkoder eller rea outlets på nätet som du kan använda för att komma ner till låga priser. Du kan flera gånger spara 100 kr eller mer med hjälp av deras rabatter på 50% – 70%.


40% på allt hos Boohoo - Kläder & skor

Boohoo har skapat en stor utförsäljning som innebär 40% lägre priser på allt. Detta ger dig som kund ett otroligt stora valmöjligheter. Passa på nu […]

» TILL ERBJUDANET


Kläder för våren - 40% rea hos Boohoo

Nu när våren har kommit till Sverige så är det många butiker som rea på t.ex. vårjackor och vårklänningar. En av dessa butiker är Boohoo. […]

» TILL ERBJUDANET


Utförsäljning med 80% - Rea hos Boohoo

Älskar du att handla kläder med en stor rea? Då bör du älska den outlet som just nu finns hos Boohoo. Man startar 2021 genom […]

» TILL ERBJUDANET
Vi försöker här samla alla erbjudanden som finns att använda hos Boohoo här nedanför. Kolla in om det finns något aktuell kampanj eller en Boohoo rabattkod idag.

Du kan även hitta mer info om deras kampanjer på deras hemsida. Du kan enkelt besöka butiken och läsa mer om rea-perioder eller rabatter.

Studentrabatt

Om du kan visa upp att du är student så kommer det finnas en Boohoo studentrabatt som du kan ta del av. Du kan bevisa att du studerar om du har ett studentkort online. Då kommer du att få göra avdrag direkt i kassan.

Mer instruktioner och info finns att hämta inne hos Boohoos klädbutik.

Frakt & retur

Det är en ganska lagom leverans som erbjuds av Boohoo. Man skulle kunna önskat sig en snabbare standardleverans. Det finns dock möjligheter att välja olika alternativ av frakt. Det går till exemepel beställa kläder billigt med expressleverans.

Det kan finnas period då Boohoo har fri frakt på dina inköp. Det finns alltid mer information att läsa om Boohoo returer och frakt på deras hemsida. Det kan oftast ändra sig mycket med tiden. Därför kan du alltid kontakta deras support om du vill ha mer information om gratis frakt eller leveranstid.

Utbud

Hos Boohoo kan du hitta allt inom mode för både dam och herr. Det finns inte mycket barnkläder – utan fokuserar främst på kvinnor och män.

Utbudet har massor av snygga jeans, toppar, tshirts eller jackor. Du hittar det mesta som kan behövas för att uppdatera din garderob med nya kläder. Denna klädbutik på nätet är populär och har växt sig snabbt de senaste åren. Det innebär oftast att deras utbud är riktigt bra.

Det är ett ganska annorlunda mode som erbjuds i sortimentet. Det är lite kläder som sticker ut på ett positivt vis.

Liknande butiker: 

Betyg i vår recension

Vi tycker att Boohoo är en riktigt bra klädbutik att handla hos. Det finns nästan alltid bra rabattkoder eller gratis kuponger som du kan använda. Många gånger så finns det både rabatter och rea priser som du kan kombinera. Det ger dig oftast mycket prisvärda inköp.

Omdöme från kunder med erfarenheter av att handla mode hos Boohoo kan du läsa på nätet. Du kan även lämna din åsikt om butiken. Kanske är du extra nöjda med utbudet eller besviken på deras frakt. Alla omdömen är välkomna i vår kommentarsfält.

Vi ger butiken 7/10 poäng. I många avseende en trygg och smidig butik att handla hos.

ANNONS: