Flying Tiger Copenhagen

Hos Flying Tiger Copenhagen så blandas det roliga och nödvändiga produkter. I deras butik på nätet så finns det idag mängder av rabatter, outlets och andra erbjudanden att kolla in.

Förutom Flying Tiger rabattkoder – som ger dig billigare shopping – så finns även andra fördelar. Inte minst så kan du förvänta dig korta & snabba leveranstider. Det finns även erbjudanden om att få fri frakt när du handlar för en bestämt belopp. Läs mer om Flying Tiger Copenhagen i vår recension.


> Besök FlyingTiger

 • Utbud: Roliga prylar, festartiklar & leksaker
 • Leveranstider: 5-7 dagar
 • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 750 kr
 • Omdöme/betyg: Bra, 6/10
 • Kontakt & Support: Mail
 • Huvudkontor: Köpenhamn, Danmark
 • Ångerrätt: 14 dagar
 • Betalningar: PayPal, Bank, Faktura & ApplePay

Rabattkoder & rea

Det finns gott om Flying Tiger rabattkoder och erbjudanden att ta del av. Det finns tips på rabatter direkt inne i det nätbutik. Det finns även sidor som samlar rabattkoder som kan hjälpa dig att komma ner ytterligare i pris när du handlar hos Flying Tiger Copenhagen.

På deras hemsida så finns det nästan alltid produkter som säljs på rea. Närdu handlar på en rea eller outlet online så slipper du att använda en rabattkod. Istället så kommer en del av priserna att dras av automatiskt i kassan.

Det är inte speciellt vanligt att Flying Tiger erbjuder dig att få saker gratis online. Det kan finnas erbjudanden om att få en vara gratis – men efter krav att handla andra liknande produkter.

Här kan du se vilka Flying Tiger rabattkoder, outlets eller andra erbjudanden som vi tipsar om!


”Sista chansen”-erbjudanden hos FlyingTiger

Den roliga prylbutiken FlyingTiger Copenhagen har flera produkter på rea. Du hittar alla dessa erbjudanden i menyn under ”sista chansen”. Det innebär att flera varor […]

» TILL ERBJUDANETFri frakt, retur & leveranstider

När du shoppar från utbudet hos Flying Tiger Copenhagen så är leveranstiden för att få hem dina varor cirka 5-7 arbetsdagar. Det är långt ifrån att räknas som en butik som har snabba leveranser. Vilket självklart kommer att dra ner det totala betyget i vår Flying Tiger recension.

Du kan få fri frakt när du handlar hos Flying Tiger. De har valt att lägga en gräns på 750 kr. Om du köper saker i deras butik för över 750 kr så kommer du få fri frakt av dina varor.

Om du handlar grejer hos Flying Tiger som du inte är nöjd med – så erbjuder butiken självklart retur. Du rekommenderas att kontakta deras kundtjänst för att få mer hjälp.

Utbud

Flying Tiger är verkligen en rolig butik att kolla in. Där finns det massor av roliga prylar att gå genom. Där kan du få inspiration eller tips på saker som du egentligen inte visste att du behövde. Det är faktiskt en bra idé att kolla in Flying Tigers butik om du vill ha tips på saker att göra när du har tråkigt.

Butiken rymmer främst festartiklar, gåvor att ge bort eller leksaker. Det är med andra ord ett väldigt blandat utbud av saker som du möts av hos Flying Tiger. Både nödvändiga – men också helt onödiga varor.

Du kan via deras huvudmeny hos Flying Tiger nätbutik navigera dig till de produkter som du allra helst vill köpa. Några av deras kategorier är mat, godis, fest och träning.

Här kan vi tipsa om några butiker på nätet som vi tycker liknar Flying Tiger Copenhagen. Det kan vara bra att kolla in även dessa butiker för att jämföra utbud, priser och erbjudanden.

Betalning & faktura

När du har valt dina varor från Flying Tiger så kan det vara bra att känna till vilka betalningsmetoder som accepteras. Det är möjligt att handla på faktura – men även genom direktöverförningar.

I kassan hos Flying Tiger så kan du välja att betala via PayPal, VISA/Mastercard eller ApplePay. Det finns tyvärr inga möjligheter för dig att använda Swish. Vi hoppas verkligen att Flying Tiger snart kommer lägga till denna populära och smidiga betalning. Du kan läsa mer i vår guide som visar vilka butiker som tar Swish. Där hittar du andra alternativ.

 • VISA/Mastercard
 • PayPal
 • AMEX
 • ApplePay
 • GooglePay

Kontakt med kundtjänst

Om du har frågor om rabattkoder, frakt eller returer så rekommenderas du att ta kontakt med Flying Tiger support. Det är inte det enklaste att hitta till deras kundtjänst. Du behöver maila vidare till Danmark där de har sitt huvudkontor. Även detta är något som kommer dra av poäng från deras totala betyg.

 • Email: business-dk@flyingtiger.com

Betyg & omdöme

För att avsluta denna Flying Tiger recension så ger vi ett betyg. Det sammanfattar vad vi har för erfarenheter av att handla i deras nätbutik. Vårt omdöme är ganska svalt. Vi gillar verkligen butiken och deras utbud.

Det som gör att betyg ändå inte blir ett av de högsta är deras administration. Det är svårt att kontakta supporten. Det är heller inte möjligt att göra enklare betalningar med Swish, Qliro eller Walley. Även leveranstiden för Flying Tiger skulle kunna vara snabbare än 5-7 arbetsdagar.

Därför kommer vårt betyg för denna Flying Tiger recension att sluta på 6/10.

Betyg: 6/10

ANNONS: