Nike.se

Nike är ett av världens största märken när det kommer till kläder och skor. De har en egen butik i Sverige där man säljer sina produkter billigt. Inte sällan med hjälp av outlets eller rabattkoder. I vår recension om Nike butik i Sverige hittar du rabatter, rea, eller andra kampanjer.

Du hittar även mer info kring Nike leveranstider, fri frakt eller returer. Vi avlsutar även med att ge vårt omdöme för butikens utbud och kundtjänst. Målet är att du ska känna dig trygg med att beställa från Nike.se.

> Besök Nike.se

  • Utbud: Skor, kläder, jackor, träning
  • Leveranstider: 2-6 dagar
  • Fri frak: Gratis frakt för medlemmar & köp över 1000 kr (Annars 85 kr)
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt
  • Betalningar: Paypal, Klarna (faktura), Visa, Mastercard, Presentkort

Nike.se – Rabattkod & rea

Den svenska butiken för Nike är hemsidan – Nike.se. Det är där inne som du kommer kunna använda dig av en rea eller rabatt för att komma ner i pris. De listar själva ofta sina erbjudanden på Nike skor, kläder eller annat. De har nästan alltid produkter som finns att köpa på rea, eller outlet som de själva kallar det.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


 

När det kommer till Nike.se rabattkod så är det något som främst hittas på sidor med gratis rabatt koder. Vi är en sådan sida som hela tiden försöker att samla rabattkoder, kuponger eller kampanjer som gör det billigare för dig. Perfekt inför att du ska köpa nya skor eller kläder från Nike.

Det går att spara många hundralappar med hjälp av alla rabatter som erbjuds. Det är en välkänd butik som har råd med att hela tiden släppa nya kampanjer och erbjudanden. Titta i vår lista för att hitta rabattkod eller deals som passar dina planerade inköp.

Frakt, retur & leveranstid

Det är alltid många frågor kring frakt hos Nike.se. I detta avsnitt så svarar vi på de vanligaste frågorna som kunder kan ha kring leveranser.

Nike.se erbjuder gratis frakt till alla som är medlemmar i deras svenska butik. Fri frakt ingår även på alla köp som görs över 1000 kr. Skulle du inte vara medlem eller handla för ett mindre belopp. Då kommer en fraktkostnad på endast 85 kr att tillkomma.

Leveranstiden för Nike.se brukar vara mellan 2-6 arbetsdagar. Det finns alternativ att beställa med expressleverans. Det kommer inte vara gratis – och kosta mer än en standardleverans. Fördelen ligger i att din leveranstid minskas ner till 1-3 arbetsdagar.

Köper du skor eller kläder från Nike.se som du vill skicka tillbaka via en retur? Inga problem. Hos Nike.se kan du göra retur med hjälp av den 14 dagars ångerrätt som ingår. Du bör ta kontakt med deras kundtjänst. Där kan ni diskutera mer om du vill byta vara, storlek eller få pengar tillbaka. Där kommer du även få mer hjälp kring returadress m.m.

Utbud – Skor, kläder & träning

De allra flesta i Sverige är nog välbekanta med utbudet som finns hos Nikes butik. Det är ett sportmärken som främst säljer skor och kläder. Det finns lite andra saker att köpa i deras butik, men de kategorierna är klart störst hos Nike.se.

Här finns det massor av skor – sneakers, träningsskor, inomhusskor, löparskor, fotbollsskor – You name it! Det är få människor i Sverige som aldrig har sett ett par Nike skor tidigare. Du kan hitta snabbt till de skor du vill köpa genom att använda dig av deras meny. Där kan du ta dig vidare till deras skobutik och välja vilken typ av skor du är intresserad av. Enklast är det om du känner till skillnad på t.ex. Nike Air, Jordan, Zoom, Performance eller Blazer.

Det går även fint att välja kategori inne hos deras klädaffär online. Där kommer man kunna välja mellan vardagskläder som tröjor, tshirts eller byxor. Det finns även andra kategorier som ingår inom träning. Det kan då vara kläder speciellt utformade efter fotboll, basket, tennis eller löpning.

Det är helt klart ett utbud som innehåller mycket av det senaste från Nike. Det är alltid bra att kolla in butiken lager med jämna mellanrum för att inte missa det nyase från varumärket.

Butiker som liknar: 

Du kan hitta butiker som liknar Nike.se. Du kan hitta rabatter och omdömen om dessa butiker i de recensioner som finns länkade. 

Omdöme & recension för butiken

Det är nog väldigt få som inte känner sig säkra med att beställa kläder och skor från Nike.se. Det är ett såpass stort märke så man behöver knappast oroa sig för bluff eller osäker shopping online. De håller en hög nivå på sin service för kunder.

Det är bra att kunna handla saker direkt från ett varumärkes hemsida. Det minskar risken att du behöver betala för de marginaler som andra butiker på nätet tar ut från produkterna.

Det finns inte mycket att klaga på. Det är oftast väldigt billiga priser med hjäp av rabattkoder eller rea-kampanjer. Deras frakt går väldigt snabbt och det finns möjlighter att få gratis leverans från Nike.se. Vid problem kan du enkelt och smidigt ta kontakt med deras hjälpsamma och tervliga kundsupport.

Vi är mycket nöjda med Nike.se. Det verkar många av deras kunder också vara när vi går igenom recensioner och omdöme som finns på nätet. De har ett mycket högt totalt betyg från alla deras tidigare kunder och medlemmar.

Vårt eget betyg för Nike.se blir en 8/10 p.

ANNONS: