AboutYou

Klädbutiken AboutYou är en populär sida för att köpa kläder billigt hos. Här kommer vi ge en recension – samt samla AboutYou rabattkod & erbjudanden på outlet. Här kan du snabbt hitta omdömen och betyg som vi har satt för webbutiken.

Vi ger information om hur man kan kontakta kundtjänsten. Det är många som kan ha frågor om AboutYou angående frakt och retur av sina inköp.

> Besök AboutYou

  • Utbud: Kläder, skor, väskor, solglasögon
  • Leveranstider: 3-5 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja
  • Omdöme/betyg: Bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt

Rabattkod & outlets

Du kan se alla rabatter och outlets som vi tipsar om kring AboutYou här nedanför. Där har vi en lista med kampanjer som du kan använda för att spara pengar. Det händer ofta att de har billiga kläder på rea eller lanserar kuponger & koder som man betalar med i kassan.


Kläder & skor med 60% rea – AboutYou

Många kända märken finns att köpa billigt hos AboutYou. Där kommer du att få upp till 60% rea på ett stort utbud av kläder som […]

» TILL ERBJUDANET


Rea under hela vintern (60%) – AboutYou

Det är ett bra tillfälle för att besöka butiken AboutYou. Under vintern så kommer de ha ett större utbud av klädesplagg och skor på rea. […]

» TILL ERBJUDANET


Passa på! 70% rea hos AboutYou

För den som vill fylla på sin garderob med nya kläder och mode bör passa på just nu. Inne hos AboutYou kan du nu fynda […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Se vilket erbjudande som du tycker passar din shopping av kläder allra bäst.

Frakt & retur

Det är alltid fri frakt och fri retur av alla kläder som du vill lämna tillbaka. Det är alltid en stor fördel att handla hos klädbutiker online som inte har någon kostnad för frakt. Det gör att du slipper tänka på extra utgifter.

Din leveranstid är oftast snabb – men inte bara de allra mest snabba leveranser. Man brukar räkna med att det din frakttid från AboutYou i Sverige är ungefär 3-5 dagar. Det är en stor fördel att ha en snabb leverans. Det gör att man snabbare kan njuta av de kläder man har köpt.

Om du vill skicka tillbaka kläder som du inte är nöjd med eller har köpt i fel storlek. Då rekommenderas du att höra av dig till deras kundtjänst. Du kan också vända dig till den information som AboutYou har för returer eller allmänt om frakt.

Massor av märkeskläder

Många lockas till AboutYou för att köpa märkeskläder. Det är inte konstigt. Butiken har massor av olika varumärken som man säljer. Det är garanterat märken som du känner igen. Vad sägs om till exempel Levis, Espirt, Nike och Adidas. Det är bara några få som finns av alla hundratals märken.

Det är inte bara massor av kläder för dam, herr som finns i utbudet. Det finns även gott om skor och accessoarer. Det finns något för alla tillfällen och för alla. Deras utbud av märkeskläder för barn passar bra att köpa som förälder.

Oftast så handlar det om att deras utbud matcher den årstiden som finns till. Deras lager ser annorlunda ut under en sommarea i jämförelse med en vinterrea. Det kan då vara stor skillnad på alla jackor och skor som finns.

Kundtjänst

Du komer kunna komma i kontakt med AboutYou både via e-mail och live chat. Där kan du få svar på frågor och känna dig trygg när du ska börja handla. Det är viktigt för de att du är nöjd med hur denna nätbutik har behandlat dig.

Du hittar både deras email och deras chatt på deras hemsida. Klicka dig vidare dit för att läsa mer och få mer inforamtion.

Omdöme & betyg

Det är många som har positiva erfarenheter med att fynda grejer billigt hos AboutYou i Sverige. Det är många som har gett bra kritik i sina omdömen av butiken. Vårt omdöme kommer vara att det är generellt en mycket bra klädbutik på nätet. Ett bra val helt klart om du gillar kläder från stora varumärken.

Du kan läsa mycket mer om butiken hos Trustpilot eller forum. Där har många delat med sig av sina tankar. Du kan själv lämna dna kommentarer om AboutYou här nedanför. Det kan både vara positiva och negativa erfarenheter.

Vårt betyg till AboutYou blir 8/10.

ANNONS: