Nelly

Nelly är en butik på nätet som säljer kläder till kvinnor i första hand. Deras butik har allt ifrån fina festklänningar, snygga jackor och skor. I denna recension om Nelly.com så kommer vi kolla in deras rabatter, erbjudanden, fri frakt, leveranstider och outlets.

Det finns många fördelar med att handla kläder hos Nelly. Inte minst så är det låga priser med hjälp av rabattkoder, rea eller studentrabatter som gör det ännu billigare för dig. Läs vårt omdöme för Nelly rabatter, leveranstider och mycket mer i vår recension.


> Besök Nelly

 • Utbud: Kläder, skor, väskor, solglasögon
 • Leveranstider: 2-5 dagar
 • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 399 kr
 • Omdöme/betyg: Bra, 9/10
 • Kontakt & kundtjänst: Telefon, mail & chatt

Nelly rabattkod & rea

Det finns ständigt bra erbjudanden i form av rabatt och outlets hos Nelly. Deras butik slänger ofta ut nya rabattkuponger som deras kunder kan använda sig av. Utöver Nelly rabatt att hitta hos sidor med koder & kuponger – så finns även lägre priser att hitta i Nelly outlets eller rea.

På denna sida kommer du att kunna hitta de senaste och aktuella rabattkoder från Nelly. Vi kommer även i vår lista ta med erbjudanden som låter dig köpa kläder hos Nelly till priser på rea och outlets. Dessa kampanjer hittar du främst direkt på Nellys hemsida.

Du hittar alla rabattkoder, outlets och erbjudanden i vår lista nedanför. Du kan alltid välja att gå till Nelly.com för att hitta egna rabattkuponger. Det finns även ett nyhetsbrev att prenumerera på för att inte missa extra bra erbjudanden på rea.


Vårrea hos Nelly.com – 50%

Den stora klädesbutiken Nelly har självklart planerat en rea under våren. Den har nyligen dragit igång – och just nu kan du handla med 50% […]

» TILL ERBJUDANET


Vinterrea hos Nelly.com – 60% billigare

Efter julen så börjar allt fler butiker med sin rea under vintern. Ett bra knep för butiker att rensa ut sina lager för att snart […]

» TILL ERBJUDANET


20% rabatt hos Nelly

En av de allra största butikerna i Sverige när det kommer till kläder och modé är Nelly. Där finns det nu erbjudande som ger dig […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »

Studentrabatt

För dig som är student – så finns det alltid möjlighet att handla skor, kläder och accessoarer hos Nelly med rabatt. Det är möjligt att hela tiden använda studentrabatt via Mecenat. Du kan enkelt logga in med dina uppgifter – för att sedan få rabatt på dina köp i kassan hos Nelly när du ska betala.

Det rör sig oftast om mindre prissänkningar eller rabattkuponger som ger dig mellan 10-20 % lägre priser. Det går även att kombinera med de kläder som säljs på rea.

Vi tycker att denna klädbutik gör helt rätt i att erbjuda rabatter för studenter. Det är en deal som gynnar både Nelly och deras kunder.

Leverans & fri frakt hos Nelly

Det finns många i Sverige som kan ha frågor kring leveranstider, fri frakt & returer hos Nelly. Här ska vi försöka reda ut vilken typ av leverans och fri frakt du kan förvänta dig efter du köpt en order från Nelly.

När det kommer till Nelly leveranstid så tar det ungefär 3-5 dagar från att du beställt – tills att du får ett paket levererat till din brevlåda eller närmsta postombud.

Leveranserna från Nelly skickas i regel samma dag som du placerat din beställning. De skickar sina paket med PostNord – eller andra fraktbolag som du kan välja i kassan.

Du kan hela tiden följa ditt paket och dina leveranser från Nelly genom att logga in på ”Mina Sidor”. Där kommer ditt paket vara möjligt att spåra.

 • Tid: 3-5 dagar (Inte helgdagar)
 • Gratis leverans: Ja – för köp över 399 kr
 • Returrätt: Ja

Fri & gratis frakt?

Det är möjligt att beställa kläder hos Nelly med fri frakt. Alla beställningar som är över 399 kr kommer att skickas med gratis frakt hem till dig.

Det finns även erbjudanden eller rabattkoder som kan göra att du får gratis & fri frakt oavsett hur mycket du handlar för.

Skulle du inte använda en kupong eller komma upp i summa 399 kr – då kommer en mindre kostnad på 49 kr att tillkomma för leveransen.

Retur – Kostnad & tid

Det finns flera anledningar till att man vill kunna göra en retur hos Nelly. Det kan handla om att kläderna är av fel storlek – eller att du är missnöjda. Det finns en returrätt hos Nelly som ger dig upp till 14 dagar att skicka retur av dina varor.

Du hittar all information om hur du gör en Nelly retur inne på deras hemsida. Du behöver nämligen logga in på ”Mina Sidor” för att registrera din retur. Sedan kommer du att hitta en returadress att skicka ditt paket tillbaka till.

Leverans av retur hos Nelly tar ett antal dagar. Det brukar inte normalt ta längre än 5-7 dagar innan din retur har nått Nellys lager. Då kan ytterligare ett nytt paket skickas hem till dig eller du får pengar tillbaka.

Det går att få pengar tillbaka eller nya produkter. Detta är något som du också sköter via ditt login hos Nelly.

Utbud av kläder & mode

Nelly.com har ett extremt stort utbud av kläder för kvinnor och damer i sin butik online. Där samlar de kläder efter varje säsong och ligger i framkant inom mode.

Nelly är en av de ledande butikerna inom damkläder. Därför är det extra fokus på klänningar, kjolar, toppar eller skor. Nelly säljer även kläder för män – men detta i en separat butik som kallas för NLY MAN.

Några av de största kategorier av kläder som säljs hos Nelly finns att hitta snabbt. Du kan enkelt sortera kläder efter vad du letar efter i deras meny. Du hittar deras kategorier i vår lista:

 • Klänningar
 • Festklänningar
 • Toppar
 • T-shirts
 • Kjolar
 • Jackor & kappor
 • Tröjor
 • Underkläder (Trosor & BH)
 • Badkläder (baddräkt & bikini)
 • Skor
 • Byxor
 • Shorts
 • Träningskläder
 • Solglasögon
 • Väskor
 • Jumpsuits

Det finns goda chanser att hitta stora och kända märken hos Nelly.com. Det är en butik som länge haft billiga kläder som många i Sverige efterfrågor.

Andra butiker på nätet som påminner om Nelly kan vara t.ex. Asos, BooHoo, AboutYou och Jd Sports. Alla dessa butiker har liknande utbud och liknande målgrupper.

Support & kundtjänst

Du kan känna dig trygg i att alltid kunna ha chansen att stlla frågor eller rapportera problem med dina inköp hos Nelly via deras kundtjänst. Där kommer de ge dig support om frågor inom leveranser, returer, rabattkoder eller vad som helst. Ingen fråga är för dum för att ställas till Nellys kundtjänst.

 • Kontakt: Livechatt & E-mail

Många frågor kan röra betalningar som du kan använda hos Nelly. Det är dessvärre ingen Swish butik som accepeterar enkla och snabba betalningar från mobilen. Däremot så har de lagt fram så du kan handla på faktura på nätet. Det går även att använda sig av vanliga banköverföringar. Det är dock en butik med PayPal som gör det möjligt att handla via en e-plånbok.

Omdöme & betyg

För att avsluta denna Nelly recension så ger vi ett betyg till deras butik. Vi kan direkt konstatera att det är en väldigt bra klädbutik på nätet. Deras utbud är enormt – och vi är säkra på att alla kvinnor och tjejer kan hitta något de vill köpa hem till garderoben.

Sedan är vi väldigt positva över frakt & leveranser från Nelly.com. Det bästa är att det oftast är gratis att beställa hem från butiken. De har väldigt låga gränser för att få fri frakt. Där endast 399 kr är nog för att bli bjuden på leveransen från Nelly.com.

Det som inte är lika positivt är att det sällan delas ut gratis produkter från Nelly. Andra butiker som vi följer nära brukar kunna erbjuda gratis varuprover & testprodukter för sina kunder eller medlemmar.

Vårt slutliga betyg för Nelly från denna butik recension blir väldigt högt – och där med en butik som vi rekommenderar för våra läsare.

Betyg: 9/10

ANNONS: