Bloomify

Utbudet av varor som finns hos Bloomify är främst parfym, makeup och hudvård. Det finns massor av kända märken som du kan välja mellan. Du kommer dessutom få hem dina produkter med snabb leverans och frakt.

I denna recension om Bloomify samlar vi ett omdöme och betyg för denna makeup butik online. Här kommer vi även samla erbjudanden som rabattkoder eller outlets på skönhetsprodukter. Alla dessa kampanjer och kuponger är gratis att använda sig av.

Det kan finnas gratis prover av parfym & makeup som du kan få testa. Det är en stor fördel att kunna få produkter gratis för att se vilken åsikt man har. Mer om hur man kan beställa hem detta finns att läsa på deras hemsida.


> Besök Bloomify

  • Utbud: Parfym, hudård, smink & skönhet
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt: Nej, endast 29 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & Support: Mail & chatt


Rabattkoder & erbjudanden

Här kan du se vilka erbjudanden som finns inne hos Bloomify just nu. Vi försöker att hålla listan med aktuella rabattkoder som du kan använda i kassan idag. Det är alltid en bra idé att leta efter kuponger som man kan spara pengar med.


Boxar för 60% lägre pris – Bloomify

Hos Bloomify kan du just nu hitta presentboxar med väldigt låga priser. Du kan spara upp till 60% av priset genom att handla hos Bloomify […]

» TILL ERBJUDANET


Få 30% outlet på smink & hudvård – Bloomify

Om du söker efter en butik som säljer smink, parfymer och hudvård för ovanligt låga priser? Då bör du kolla in Bloomify. Det är en […]

» TILL ERBJUDANET


Kod för 30% rabatt hos Bloomify

För dig som vill göra inköp från butiken Bloomify finns det just nu en rabattkod som du kan använda i kassan. Denna kod kommer göra […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Du kan även hitta massor av deras kampanjer direkt i deras nätbutik.

Frakt & retur

Det bästa med Bloomify frakt är att den är så snabb. Man har en leveranstid som ska vara mellan 1-3 arbetsdagar. Det är mycket snabbt – och gör många kunder nöjda.

När det kommer till varor som du vill skicka tillbaka – så erbjuds du självklart att göra retur hos Bloomify. Du behöver kontakta deras kundtjänst för att få mer information om hur du ska göra.

Det ingår inte fri frakt av dina varor. Det kommer däremot vara en billig frakt på 29 kr som du endast behöver betala.

Utbud

Detta är en parfymbutik på nätet som även har mycket produkter inom smink och hudård. Utbudet fungerar väl för både dam och herr. Det är helt klart en bra webbutik för att välja mellan många olika och kända varumärken.

Bland annat så finns det parfymer hos Bloomify från t.ex. Calvin Klien, Hugo Boss, Victoria Secret och många fler. Även när det kommer till smink och hudvård så finns stora märken som Loreal, Maxfactor och Maybelline.

Vi tror helt klart att alla kan hitta något i deras sortiment som de skulle vilja beställa hem. Se till att samla alla dina köp för familjen på samma gång för att spara pengar. Detta om du hittar en bra Bloomify rabatt som du kan använda.

Liknande recensioner:

Betyg

Vårt omdöme för Bloomify är ett bra sådant.Vi tycker om att de erbjuder snabba leveranstider på endast 1-3 dagar. Det är också en fördel att man nästan alltid har billigt smink på rea eller parfymer med rabatter.

Vi läser att några kunder har haft problem med leveransen. Det går att läsa omdömen om Bloomify på Trustpilot och Flashaback. Där delar många kunder med sig av sina åsiker och erfarenheter av butiker på nätet.

Du kan dela ditt eget omdöme nedanför denna recension i kommentarsfältet.

Andra butiker som liknar Bloomify är bl.a. CocoPanda och 

ANNONS: