Erbjudanden

Det finns idag massor av erbjudanden på nätet som du kan använda. Alla de erbjudande som finns hjälper dig att spara pengar och ge dig billigare priser.

Här samlar vi aktuella erbjudanden som du kan använda idag, denna vecka eller under månaden. Vi uppdaterar med nya erbjudanden från många olika butiker online.

Dekoration för midsommar & studentfest – 60% rabatt

Spara upp mot 60% på det ordinarie priset när du handlar hos Partykungen inför studentfest eller midsommarfest. Det finns många prylar och dekorationer som verkligen […]

» TILL ERBJUDANDET


Klädrea hos Cubus – 30% på allt

Cubus är en butik som säljer billiga och snygga kläder till kvinnor, män och barn. Allt för hela familjen, helt enkelt! Extra bra är det […]

» TILL ERBJUDANDET


Fira 5 år hos AboutYou – 50% i appen

Klädesbutiken AboutYou fyller 5 år – och ser till att ha fina erbjudanden på hemsida. Inte minst så kommer du att kunna handla billiga kläder […]

» TILL ERBJUDANDET


Lagerrensning av leksaker online (Upp till 40% rea)

Leksakscity har just nu en stor lagerrensning. Ett perfekt tillfälle för dig att handla billiga leksaker på nätet. Samtidigt som butiken får en chans att […]

» TILL ERBJUDANDET


Tjäna kontanter direkt - svara på enkäter (YouGov)

YouGov har släppt flera nya enkäter som du kan svara på – för att sedan bli belönad. Du kommer även automatiskt vara med i tävlingar […]

» TILL ERBJUDANDET


Mer erbjudanden »

Vad är ett erbjudande?

Ett erbjudande är en tillfällig prissänkning av en vara eller tjänst. Butiker använder ofta erbjudanden för att locka kunder att handla en viss produkt till ett lägre pris än den normala prisnivån.

Ett erbjudande på nätet kan se ut på väldigt många olika vis. Det kan röra sig om en rabattkupong, rea eller där du kan få saker gratis på köpet.

Alla erbjudanden på nätet

Vi har lagt fram information om de allra vanligaste typerna av erbjudanden som finns hos svenska butiker här nedanför.

Rabatter

Det allra mest vanliga erbjudandet som finns på nätet – men även bland fysiska butiker – är rabatter. Det innebär att du kan handla en viss produkt för lägre pris under en begränsad period.

En rabatt kan innebära att du får spara ett belopp eller en procentsats när du handlar. Det finns väldigt mycket pengar som du kan spara genom att först leta efter erbjudanden med rabatt.

En rabatt kan du ta del av genom en rabattkupong eller rabattkod. Det är ett bevis på att du är införstådd att du tar del av ett erbjudande från butiken. Som belöning så får du ett billigare pris.

Exempel på en rabatt:

”Använd en rabattkod i kassan när du ska handla tvättmedel på ICA – och få 15 kr lägre pris”.

Rea

En rea fungerar ungefär som en rabatt – med skillnaden att en rea rör ofta om ett helt sortiment. En rabatt är främst inriktad till en enskild produkt eller vara. En rea är mer generell för en butik.

En rea kan även kallas för outlet eller utförsäljning. Vilket ofta innebär att en butik ska göra sig av med äldre varor – för att ge plats för nya. Extra vanligt är det med rea på skor och kläder. Då en ny vår- eller höstkollektion närmar sig så säljs äldre kreationer till lägre priser på rea.

Exempel på en rea:

”Alla skor i butiken säljs nu till 20% lägre pris – så länge lagret räcker”.

På köpet

En annan form av erbjudande som finns är när en butik erbjuder dig att handla mer produkter – men behålla ett lågt pris. Denna form av erbjudande är mest normalt när det handlar om mindre produkter som underkläder, parfymer eller hudvårdsprodukter.

Du kan då erbjudas att få 3-för-2 när du handlar. Det innebär att du betalar endast för två varor – men får lov att ta med dig tre produkter från butiken. Normalt vis så bjuder butiken på den gratis produkt som är den billigaste.

Exempel på en på-köpet-erbjudande:

”Välj tre trosor eller kalsonger och betala endast för två!”.

Poäng & bonus

En del butiker har medlemsklubbar eller lojalitetsprogram som du kan delta i. Det är en form av rabatthäfte där du samlar på dig poäng eller bonusar. Dessa poäng kan sedan växlas in till billigare priser eller rabattkuponger.

För att sammanfatta erbjudandet så kommer du få chansen att få lägre priser – ju mer du handlar. Hela tanken med medlemskap eller bonusprogram är att du ska vara lojal mot butiken när du handlar. I utbyte så belönar butiken dig med ännu lägre priser och andra erbjudanden. Exempel på butiker som normalt vis har dessa erbjudanden är t.ex. Buyersclub eller CDON.

Exempel på erbjudanden om poäng & bonusar:

”Handla varor för 500 kr  – och få 1000 poäng att växla in som rabatter.”

Frakt & leverans

Ett erbjudande som finns hos de allra flesta svenska butiker online handlar om fraktkostnader. Det kan då vara att du behöver handla för ett bestämt belopp – för att sedan få dina varor hemskickade gratis. Detta är något som kallas för fri frakt erbjudande.

Att ta del av fri frakt innebär tekniskt vis att du får en summa i rabatt – då handlar för ett visst belopp. Den enda skillnaden mellan en rabatt är du uteslutande får frakten på köpet. Du kan därför förvänta dig gratis och snabb frakt om du fyller upp kravet.

Exempel på erbjudanden där fri frakt ingår:

”Köp varor från butiken för minst 500 kr – och få dina varor hemskickade gratis”.

Vanliga butiker med erbjudanden

Som du märker bland våra exempel på erbjudanden på nätet – så finns en del erbjudanden mer frekvent till en viss typ av butiker eller varor.

Det är väldigt populärt i Sverige att leta efter erbjudanden i matbutiker så som ICA, Coop, Hemköp eller Willys. Denna typ av butiker ser till att ha dagliga erbjudanden som gäller under en vecka eller månad. Detta är främst rabatter på de varor som har extra låga priser. Inte sällan så skickar matbutiker ut ett reklamblad med flera olika erbjudanden och rabattkuponger.

Andra klädbutiker och skobutiker har som bekant ofta en rea på ett helt sortiment av varor. Det är perfekt för dig som vill spara mycket pengar genom att köpa flera plagg eller skor. En rea kan verkligen få dig att få mycket pengar över till annat.

Bland sminkbutiker är det främst erbjudanden som handlar om 3-för-2 eller att få extra varuprov med dig på köpet. Det är inte sällan att dessa erbjudanden även finns hos apotek eller parfymbutiker. Både fysiska och de som du hittar på internet.

ANNONS: