Apotek Hjärtat

Ett av de största apotek på nätet är Apotek Hjärtat. Det är en butik som säljer läkemedel, tillskott, hudvård och hygien. Det finns nästan alltid bra kampanjer att använda sig av. Det är då oftast möjligt att använda sig av rabattkod eller en rea.

I denna recension om Apotek Hjärtat finns inte bara tips på rabattkoder eller erbjudanden. Här hittar du mer information om Apotek Hjärtat frakt, leveranstider, retur & kundtjänst. Vi avslutar även med att ge vårt omdöme för deras butik.

Företaget har många butiker som du kan besöka i t.ex. Stockholm, Göteborg, Malmö. Helsingborg, Kalmar, Uppsala m.m.

> Besök Apotek Hjärtat

  • Utbud: Läkemedel, hudvård, tillskott, hygien m.m.
  • Leveranstider: 2-5 dagar (2 timmar om du hämtar i butik)
  • Fri frak: Nej. Gratis frakt på köp över 99 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon

Rabattkod & kampanjer

Här samlar vi alla de aktuella kampanjer för Apotek Hjärtat. I vår lista så kan du hitta rabattkod att använda i kassan innan du betalar eller erbjudanden där du kan få gratis saker på nätet. Det finns de kampanjer som ge dig produkter på köpet av andra.


3-för-2 erbjudanden hos – ApotekHjärtat

För dig som behöver fylla på badrumskåpet med nya produkter – så bör du kolla in ApotekHjärtat. Där finns nu kampanjer som låter dig få […]

» TILL ERBJUDANET


Presenter till fars dag – Rabatt med 25%

Inför fars dag så släpper Apotek Hjärtat flera produkter för män med extra billiga priser. Du kan just nu köpa massor av hudvård, dofter eller […]

» TILL ERBJUDANET


Fyll på badrumsskåpet! – 3 för 2 hos Apotek Hjärtat

Just nu kan du handla hud- och kroppsvård hos Apotek Hjärtat. De har nu ett erbjudande om att få 3 för 2 produkter när du […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »

 


 

Det finns nästan alltid deals som du kan använda dig av. Det kan både finnas rabattkod att hitta på sidor som vår – eller direkt inne hos Apotek Hjärtat. De har alltid lagt upp sina rea-produkter eller erbjudanden under fliken ”Aktuella kampanjer” eller ”Outlet” i deras huvudmeny.

Frakt, retur & leveranstider

Det går att få fri frakt på din beställning från Apotek Hjärtat. Om du handlar för över 149 kr så kommer det ingå en gratis frakt. En leverans som normalt vis kostar dig cirka 59 kr.

Din leveranstid beror på vilket alternativ på leverans som du väljer. Väljer du att hämta varor i butiken så tar är din leveranstid endast 2 timmar. Om du vill hemleverans med PostNord så beräknas leveranstiden till 3-5 arbetsdagar.

Du har alltid öppet köp med 14 dagars ångerrätt. Det innebär att du kan skicka retur till Apotek Hjärtat för att få andra produkter eller pengarna tillbaka. Det bästa är att kontakta kundtjänst hos Apotek Hjärtat för att få mer information om du ska göra.

Utbud av varor

Ett av de största apoteken som finns på nätet har självklart varor inom läkemedel, tillskott (t.ex. Omega 3 och D-vitamin), hudvård och produkter för badrummet. Vi tycker helt klart att det är ett utbud som man verkligen förväntar sig när man ska handla på ett apotek i Sverige.

Det går även att hitta billig hudvård och smink hos Apotek Hjärtat. Många av de produkter som du kan hitta hos Apotek Hjärtat kan du även hitta hos andra de andra svenska & bästa sminkbutiker online. Vilket ger dig en stor bredd av saker du kan köpa inne på deras hemsida. Där samlar man stora märken som Vichy, ACO, Eucerin, och Max Factor.

En annan beskrivning av utbudet av produkter från Apotek Hjärtat är saker som du behöver till badrumsskåpet. Det kan vara allt från huvudvärkstabletter till plåster. Det finns alltid saker som du kan behöva till hemmet.

Rabatter hos liknande butiker

Här hittar du butiker med rabattkoder som liknar eller har ett utbud som påminner om Apotek Hjärtat.

Omdöme & recension

Vi avslutar alltid våra recensioner med att ge ett omdöme för butiken. Vi ger helt klart Apotek Hjärtat ett bra omdöme. Det är inte mycket som gör oss besvikna. Deras utbud är brett om noga fyllt med bra produkter. Deras leveranser är allt gratis om du handlar för mer än 99 kr. Att man dessutom har massor av rabattkoder eller kampanjer för sina kunder är grädde på moset.

Det finns många nöjda kunder som tidigare lagt sitt omdöme för Apotek Hjärtat. Du kan sjäv lämna din egen Apotek Hjärtat recension om du har erfarenheter från butiken. Du lämnar ditt omdöme som en kommentar längst ner på sidan.

Vi ger ett slutligt betyg för Apotek Hjärtat på 9/10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *