Av Therese Alfredsson skrevs den november 27, 2023

3-för-2 erbjudanden hos – ApotekHjärtat

För dig som behöver fylla på badrumskåpet med nya produkter – så bör du kolla in ApotekHjärtat. Där finns nu kampanjer som låter dig få extra mycket hudvård, smink & läkemedel på köpet.

Just nu kan du hitta många erbjudanden som ger dig chansen att handla 3 produkter – för priset av 2. Det innebär att du kommer att få gratis sak & produkt på köpet när du handlar från deras butik.


> Få 3 för priset av 2 produkter – ApotekHjärtat

  • Gäller inom hudvård, läkemedel & smink
  • Massor av erbjudanden varje vecka
  • Ännu bättre priser för medlemmar

Bland alla dessa erbjudanden så hittar du varuprover från många olika kategorier. Det handlar främst om produkter som ingår bland smink och läkemedel. Vi tycker helt klart att dessa kampanjer är ett bra läge för att testa en ny produkt. När du kan få med en grej extra på köpet så kan man experimentera lite med nya grejer. Varför inte testa något nytt när det är en produkter som bara hänger med din beställning gratis?

Butiken – Apotek Hjärtat – har många andra fördelar utöver de kampanjer vi beskrivit här. Det är till exempel en av de butiker som har egen faktura (Klarna). Det gör att du själv ka få mer makt över hur du vill betala för dina saker hos ApotekHjärtat.  

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *