LookFantastic

LookFantastic Sverige är en butik som har riktat in sig på skönhet. Du kan köpa makeup, hudvård, hårvård & mycket annat billigt i deras shop. Ännu billigare blir det om du använder en LookFanstic rabattkod eller handlar på rea.

I denna recension för LookFantastic så tipsar vi om kod med rabatt s.k. ”discount codes” som du anger i kassan. Du hittar även mycket bra info om butikens leveranstider, fri frakt eller retur. Kolla in lite snabbt innan du köper dina produkter.

> Besök LookFantastic

AKTUELL RABATTKOD: ”NEW20LF” (ger 20% rabatt)

  • Utbud: Smink/makeup, hudvård, skönhetsprodukter & hårvård
  • Leveranstider: 3-6 dagar
  • Fri frakt: Ja, gratis frakt på köp över 499 kr (Annars 99 kr)
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt (Facebook)
  • Betalningar: Paypal, Faktura (Klarna), Visa, Mastercard
  • Huvudkontor/lager: Lancaster, England (UK)

LookFantastic rabattkod & discount

Inne på sidan för LookFantastic Sverige har man ofta något de kallar för discount codes eller promo codes. Det är helt enkelt koder man använder för att få rabatt hos LookFantastic. Du kommer kunna hitta aktuella rabattkoder i den lista vi har nedan. Där samlar vi alla kampanjer och erbjudanden som finns i deras nätbutik.


Välj bästa adventskalender (smink, hudvård & skönhet)

En av de allra bästa adventskalendrar som innehåller smink, hudvård och parfym. En adventskalender med nya skönhetsprodukter varje dag har blivit väldigt populärt på sistone. […]

» TILL ERBJUDANET


Skönhet på rea + gåva på köpet - Månadens märke

Som kund hos LookFantastic kan du nu få en gåva på köpet – när du handlar produkter från ”månadens märke”. LookFantastic är en butik som […]

» TILL ERBJUDANET


Rabattkod: 40% hos LookFantastic - Cyberweek

Just nu går det att fynda riktigt fina grejer inne hos LookFantastic. Helt ny rabattkod kommer att ge dig hela 40% billigare priser på hudvård […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »Du kan själv hitta massor av tips på kampanjer inne i deras webshop. I huvudmeny kan du ta dig vidare genom att klicka på ”erbjudanden”. Där kan du sedan guida dig runt om du främst letar efter en LookFantastic rea, discounts eller koder. Det kan hända att det finns gåvor som delas ut. Du kan då testa beställa hem varuprover eller få gratis produkter som gåva.

Det är alltid bra att hålla sig uppdaterad på alla kampanjer som finns hos LookFantastic. Det kan leda till att man sparar mycket pengar på att handla billiga skönhetsprodukter online.

Studentrabatt

Det finns rabatt för studenter som vill handla hos LookFantastic i Sverige. De har möjligheten att dra av 22% i studentrabatt om du kan bevisa att du studerar. Detta kan du göra med hjälp av ett elektroniskt studentkort. Mer info finns att få inne hos LookFantastic.

Frakt, retur & leveranstider

LookFantastic har en leveranstid på 3-6 dagar. Det går att beställa med expressleverans. Då förväntas din leveranstid bli endast 1-2 arbetsdagar.

Som kund har du fri frakt hos LookFantastic om du handlar för minst 499 kr. Skulle du inte nå upp till beloppet så är kostnaden för din frakt endast 99 kr. Skulle du beställa expressleverans så blir avgiften 129 kr. Du hittar LookFantastic i vår lista med butiker med fri frakt på nätet.

Det kan tillkomma en avgift från PostNord på 49 kr. Det kan du läsa mer om inne hos LookFantastic support.

Du har 14 dagars ångerrätt på dina inköp. Det innebär att du kommer kunna skicka retur till LookFantastic. Det bästa är att ta kontakt med kundtjänst för att komma vidare i ditt ärende. Där kan du även få mer info om returadress m.m.

Utbud – Skönhet & hudvård

Det finns många bra & billiga sminkbutiker på nätet som vi skriver recensioner om. De flesta har ganska lika utbud som har fokus på makeup från stora märken. Vid sidan om så finns massor av produkter inom hudvård och kroppsvård. På det viset så är LookFantastic Sverige en butik med ganska klassiskt utbud för dessa affärer.

Det som kan ses unikt är att de inte har gjort plats för en parfymbutik. De säljer inga parfymer alls, utan satsar istället mycket mer på skönhet och vård.

Det är möjligt att hitta märken som är mindre kända eller utbredda i Sverige. Det finns totalt sett över 600 märken som tillsammans skapar ett lager med otroligt mycket produkter. Du kan enkelt använda sökfunktionen för att leta efter de märken du känner dig mest bekväm med.

Det finns grejer som passar till alla. Oavsett om du är dam eller herr. Det går att köpa till hela familjen!

Liknade butiker

Du kan se en lista med recensioner & rabattkoder från butiker som liknar Lookfantastic här nedanför.

Kundtjänst

Du kan kontakta LookFantastic via mail. Det går även att kontakta LookFantastic via deras Facebooksida. Där kan du skriva privata meddelande för att sedan få svar.

De är mycket hjälpsamma och kan oftast lösa problem eller svara på frågor. Inget illa att säga om det!

Omdöme i vår recension

Vi sammanfattar ofta våra recensioner genom att betygsätta butiken. När det kommer till LookFantastic så ger vi ett gott omdöme. Det är en mycket bred butik som har massor av olika produkter och märken. Det är en förutsättning för att passa många i smaken.

Du får gärna lämna ditt eget omdöme nere bland våra kommentarer. Detta om du skulle själv ha några bra eller dåliga erfarenheter av LookFantastic.

Vårt betyg till LookFantastic blir till slut: 9/10. Ett högt betyg som vi tycker butiken förtjänar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *