CocoPanda

En av de butiker inom smink och make up som vi rekommenderar är CocoPanda. Där kan man köpa billigt produkter från stora märken. Ännu billigare är det om du även hittar en rabattkod eller kupong online.

I denna recension så tar vi fram CocoPandas leveranstider, frakt & retur, omdöme och annan info. Målet är att du ska känna dig trygg med att handla skönhetsprodukter utan tvivel om bluff. Lämna gärna en kommentar med ditt betyg eller erfarenheter av butiken.


> Besök CocoPanda

  • Utbud: Parfym, smink, hudvård, skönhet
  • Leveranstider: 2-6 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja, Alltid
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & Support: Telefon, mail & chatt
  • Huvudkontor: Sverige, Solna

Rabattkoder online

Det finns oftast många bra erbjudanden att använda i kassan innan du ska betalas. Det finns CocoPanda rabattkoder online som fungerar som en rabatt kupong i en fysisk butik. Vi försöker samla de kampanjer som är aktuella hos CocoPanda make up butik.


Välj produkter att få på köpet – CocoPanda

Butiken Cocopanda har slått sig fram i Sverige som en väldigt bra butik för bland annat parfym och smink. Nu finns det massor av produkter […]

» TILL ERBJUDANET


CocoPanda Club – Få gåvor, rabatter & gratis frakt på skönhet

Butiken CocoPanda lanserar nu en klubb för medlemmar – så kallad CocoPanda Club. Där kan du få massor av rabatter, fri frakt och presenter. Här […]

» TILL ERBJUDANET


10 produkter till superlåga priser - Varje dag

Under julen så kommer CocoPanda ha massor av produkter som erbjuds med mycket låga priser. Med deras weekly deals så kommer du se vilka skönhetsprodukter […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Du kan även besöka deras butik för att se vilka erbjudanden som finns. De samlar sina egna rabattkoder på deras startsida. Där kan du även se vilka varumärken som de har outlet på. Det kan innebära lägre priser än till exempel vissa CocoPanda kuponger på nätet.

Stundenrabatt

Det finns alltid en studentrabatt hos CocoPanda som en del kunder kan använda sig av. Om du kan bevisa att du är en student via ett studentkort online så kan du dra av priset av dina varor. Det brukar röra sig omkring 10% på alla dina köp av skönhetsprodukter från populära märken.

Leveranser & frakt

Det kommer vara möjligt att beställa hem med fri frakt. Då levereras varorna till ett postombud och inte direkt som hemleverans. Du kan välja mellan flera olika alternativ för din frakt från CocoPanda. En del knep ger dig alltså gratis frakt till din dörr. 

Vanligtvis så är leveranstiden mellan 2-4 dagar. Det kan även dröja upp till 6 arbetsdagar om du har otur.

Utbud

Det finns massor skönhet att köpa billigt hos CocoPanda. Där finns det parfym, smink, och hudvärd till största delen. De kommer från stora märken som Clarins, BioTherm, Armani, Victoria Secret och massor av andra.

Det är en parfymbutik och sminkbutik i ett och samma. Det är med andra ord en butik där du kan samla alla dina köp av skönhet. Det är bra att kunna hitta många olika produkter på samma sida. Speciellt om du använder dig av rabatt som gör det ännu billigare.

Det finns en flik i meny som heter ”gratis”. Där kan du faktiskt hitta erbjudanden som ger dig gratis smink online. Detta kommer då som gåvor till dig som väljer att köpa hem saker från CocoPanda. Det är alltid kul att beställa hem produkter gratis online. Det är nämligen det syftet som vår hemsida. 

Det går dessvärre inte att hitta gratis tester & prov av parfym, smink & hudvård i deras utbud. Det finns dock oftast hos återförsäljarnas hemsidor chans att beställa hem gratis produkter för att se vad man har för åsikt om varan.

Betyg & omdöme

Många verkar vara nöjda med deras inköp hos CocoPanda om vi kollar på omdömen som finns på nätet. Inne hos Trustpilot så är det flera som skriver positiva recensioner med bra betyg. Det finns även en del kritik tidigare kring butiken. Det finns det för nästan alla nätbutiker tyvärr.

Vårt betyg till CocoPanda är bra. Vi tycker om att de satsar mycket på erbjudanden som både är rabattkuponger och outlets. Det kan flera gånger vara möjligt att kombinera till exempel en studentrabatt med billigt smink på rea.

Leveransen är snabb och butiken tar emot flera smidiga betalningsmetoder. Bland annat så kan du betala via faktura eller med Swish. Vi är nöjda överlag med CocoPanda och ger butiken 8/10 poäng.

ANNONS: