Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 30, 2023

Presenter till fars dag – Rabatt med 25%

Inför fars dag så släpper Apotek Hjärtat flera produkter för män med extra billiga priser. Du kan just nu köpa massor av hudvård, dofter eller rakningsprodukter för 25% lägre pris. Perfekta presenter inför fars dag den 12 november.

Kolla in alla de saker som säljs billigt inför farsdag. Vi är säkra att du hittar en bra present bland deras presentförslag i deras butik.


> 25% inför fars dag – Apotek Hjärtat

  • Billigare hudvård, produkter för rakning m.m.
  • Enkla betalningar med Swish
  • Snabba leveranser

Du kommer inte behöva använda någon form av rabattkupong för att få 25% lägre pris. I stället så plockar du på dig de produkter som du vill ha från deras sida med fars dag presenter. Sedan kommer priset att automatiskt dras av vid kassan när du ska betala.

Apotek Hjärtat är en av de Swish butiker på nätet som låter dig betala snabbt och smidigt via din mobil. Det är väldigt många i Sverige som har aktiverat betalningar via Swish. Vilket gör Apotek Hjärtat till en ännu enklare butik.

Det finns även erbjudanden hos Apotek Hjärtat inom många andra områden. Om du är ute efter grejer inom hudvård, vitaminer eller smink så finns det garanterat i utbudet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *