LuxPlus

LuxPlus är en butik med smink, parfym & hudvård i Sverige som fungerar lite annorlunda. Här kommer man kunna bli medlem och logga in för att hämta alla sina rabattkoder eller erbjudanden. Där kan man spara upp til 80% med rabatter för medlemmar.

Att vara medlem innebär också att du alltid från gratis frakt från Luxplus. Läs vidare om alla fördelar med gratis frakt, returer, och medlemskap hos denna butiken. Vår LuxPlus recension ger dig ett betyg och andra kunders omdömen.

> Besök LuxPlus

  • Utbud: Make up, parfymer, hudvård & skönhet
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt & retur: Alltid gratis frakt
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Ångerrätt: 90 dagar
  • Huvudkontor: Trelleborg, Sverige

Rabattkod

Du kan hitta utvalda LuxPlus rabattkoder som du kan använda för att få hem billiga saker inom makeup, skönheter och parfymer. För att få nya erbjudanden hela tiden så bör du skapa ett nytt konto eller medlemskap. Där kommer kampanjer och erbjudande hagla tätt.


 Testa Bondi Sands Dark Foam gratis – LuxPlus

Just nu kan du få ett test av Bondi Sands Dark Foam. En produkt som passar perfekt för dig som vill hålla en jämn och […]

» TILL ERBJUDANET


Outlets & tjäna bonuspoäng hos LuxPlus

Om du vill ha en butik på nätet så alltid ger dig bästa priser på vardagens alla produkter – då bör du kolla in LuxPlus. […]

» TILL ERBJUDANET


Prova LuxPlus medlemskap – Gratis i 30 dagar

Älskar du skönhetsprodukter med riktig hög kvalité – fast med otroligt låga priser? Testa då att bli medlem hos LuxPlus under 30 dagar – helt […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Att använda dina rabatter hos LuxPlus är oftast väldigt enkelt. Det finns alltid god information om alla deras prissäkningar. För att hitta till dessa bästa erbjudanden kan vara att besöka LuxPlus. De har oftast sina rabatter enkla att hitta i deras butik inom Sverige.

Gratis frakt, leveranstid & retur

Om du har medlemskap hos LuxPlus så kommer du alltid få gratis frakt av dina produkter. Du slipper att tänka något på din leverans och inga kostnader kommer att tillkomma. Fri frakt helt enkelt!

Leveranstid från deras lager hem till dig tar mellan 1-3 arbetsdagar. Det är en snabb leverans i jämförelse med många andra butiker på nätet.

Du har ångerrätt på 90 dagar. Du kan välja att skicka tillbaka varor via en retur om du inte skulle vara nöjd. Du bör ta kontakt med deras kundtjänst om du behöver hjälp med din retur. Där kan man få pengar tillbaka eller byta produkt.

Bli medlem

Som LuxPlus medlem så kommer man kunna spara flera tusentals kronor varje år. Det är en butik som delar ut massor av generösa rabattkoder eller ger dig gratis smink eller gratis parfymer. Att spara pengar är helt klart den främsta fördelen med att ha ett medlemskap.

Ett medlemskap hos LuxPlus är gratis första månaden. Sedan kommer du bara betala ett litet belopp för att sedan kunna spara massor av pengar vid dina köp av billig hudvård onine.

Att du sedan från gratis frakt är bara en ytterligare fördel som gör att det blir en klar fördel att skapa konto och bli medlem hos LuxPlus.

Utbud

Deras utbud består av massor av stora varumärken. Det är främst anpassat för damer med smink, skönhetsprodukter och damparfym. Det finns också mycket parfymer för män. Det finns däremot mindre smink och skönhetsprodutker som är speciellt för killar.

Man skulle kunna se det som en makeup butik. Det är främst det som köps av deras medlemmar. Inte långt efter så säljer denna butik parfymer en hel del. Det är därför att betrakta som ett stort utbud.

Några exempel på märken inom skönhetsprodukter som du kan hitta hos LuxPlus är BioDerma, Max Factor, Marc Jacobs, RedKen, Hugo Boss och Garnier.

Liknande butiker: 

Omdöme i vår recension

Vi brukar alltid avsluta våra recensioner med ett omdöme och betyg. Vi önskar alla de som har erfarenheter och varit tidigare medlemmar eller kunder hos LuxPlus att ge sina egna omdömen. Det kan du göra via våra kommentarer längre ner.

Vi tycker detta är en otroligt bra butik online som har ett fint utbud. Vi tycker dessutom om derras idé om ett medlemskap som gör att man tillsammans sparar pengar. Om du vill samla alla dina köp av smink och parfymer på ett ställe så är LuxPlus medlemskap något som vi rekommenderar.

Det är absolut ingen bluff eller lurendrejeri med LuxPlus. De har massor av goda omdöme och kritik inne på hemsidor som t.ex. Trustpilot.

Vårt slutliga betyg för butiken är 8/10.

ANNONS: