Av Therese Alfredsson skrevs den november 10, 2023

Black Week hos StylingAgenten (50% rea)

Flera butiker har börjat på sina erbjudanden inför Black Week och Black Friday. En av de butiker som smygstartat är StylingAgenten. Det är en hemsida för dig som vill ständigt ha bra erbjudanden på smink, hudvård och annan skönhet.

De har just nu Black Friday erbjudanden som kommer att ge dig upp till halva priset på en lång olika produkt. Passa på att handla till ditt badrumsskåp under Black Week!


> Black Week hos StylingAgenten (50% lägre pris)

  • Kända märken
  • Låga priser
  • Massor av erbjudanden

StyligAgenten är en till synes ny sminkbutik på nätet som direkt satsat hårt i konkurrensen.  De har tidigare valt att ge bort saker gratis som erbjudanden. Det handlar om att få med en extra gåva om du handlar för ett visst belopp. Det är en kampanj som självklart är populär bland deras nya kunder.

Vi kan ge starka rekommendationer att handla inne hos StylingAgenten. Det kommer vara låga priser under hela november – och gissningsvis fortsätter deras rea även under december. Om du söker efter ytterligare information om deras butik så kan du kolla in vår recension. Där finns det info om StylingAgenten leveranser, rabattkod & omdöme. Det ger dig tillräckligt med kött på benen för att handla hos en ny butik.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *