Av Therese Alfredsson skrevs den maj 27, 2022

Fläkt till mobilen – Beställ hem gratis (0 kr)

Inför den varma sommaren så kommer behovet av fläktar vara stort. Just nu kan du beställa hem en gratis minifläkt för mobilen. Du kopplar in fläkten till din iPhone – för att sedan få en svalkande vind i ansiktet.

Erbjudandet om att få beställa en gratis fläkt till mobilen finn hos BuyersClub. En sida som gjort sig känd för att dela ut saker gratis till sina medlemmar.


> Få en gratis minifläkt till mobilen – Beställ här

  • Gratis produkter hemskickade var 15:e dag
  • Roligt utbud
  • Stora fördelar & billiga priser för medlemmar

Under en lång period så har BuyersClub lockat nya medlemmar till deras hemsida via gratis produkter att beställa hem. Vi har sett flera olika typer av erbjudanden inom smink, mobiltillbehör och roliga prylar. Det har även funnits väldigt populära kampanjer från BuyersClub där de delat ut gratis snus prov till sina kunder.

Att bli medlem hos BuyersClubs butik kommer att föra med sig många fördelar. Långt mer än bara få testa nya grejer i deras gratishörna. Det finns även andra grejer att köpa för billigare priser. Läs gärna mer om BuyersClub medlem, rabatter & frakt/retur i vår recension. Där finns mer fakta om vilka fördelar som finns med ett medlemskap.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *