Av Therese Alfredsson skrevs den maj 22, 2022

Beställ Goodiebag med smink – få gratis gåva

Vem vill inte få hem en goodiebag med smink & hudvård varje månad? Just nu kan du beställa hem ett nog utvalt sortiment av nya & fräscha produkter – och få gratis gåva på köpet.

GoodieBox erbjuder dig att testa deras goodiebags med kraftig rabatt. Du får hem produkter för över 1500 kr till endast ett pris på 249 kr. Samtidigt får du hem en gåva bestående av mascara från märket Benefit.


> Få hem en goodiebox (smink & hudvård) & få gåva

  • Värde på boxen är 1527 kr – du betalar 249 kr.
  • Välkomstgåva (Mascara & Mini Roller Lash Curling) – värde 189 kr
  • Fri frakt på dina boxar

Vi kan verkligen rekommendera dig att beställa hem goodiebags från GoodieBox. Det gör att du kan längta till varje gång din sminkbox är på väg hem till dig. Det är ett spännande vis för att testa produkter som du kan inte valt i butik – men som experter har ett extra öga för.

Det verkar var extra populärt med erbjudanden som erbjuder att ge bort make up & smink gratis. Vi har flera gånger haft gåvor som finns på köpet. Det är heller inte sällan som det delas ut smink som varuprover. Det sker ofta när märken kommer med nya produkter som de vill testa.

Det är många företag i olika branscher som satsar på gratis gåva på köpet av andra produkter. Vi ser en ökning både hos fysiska butiker – men framförallt på internet.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *