Av Therese Alfredsson skrevs den juni 3, 2022

Nya smaker från LOOP – Beställ smaktest

Det går nu att beställa hem nya smaker av LOOP som smakprov. Det nya snusmärket har lanserat nya smaker på marknaden – som du kan prova på.

Du beställer hem ett smakprov från LOOP via butiken BuyersClub. Där erbjuder de dig en lång rad olika varor eller testprodukter som du kan beställa utan kostnad. Du hittar alla produkter och mer info via länken här nere.


> Beställ hem & testa nya smaker från LOOP

  • Välj två dosor att få hem gratis
  • Nya gratis produkter varje månad
  • Massor av rabatter & outlets

Erbjudandet kommer att bestå av två doser med helt skillda smaker. Du kan välja mellan följande paket av gratis prover med två olika smaker:

  • Alternativ 1: Salty Ludacris + Mango Tango
  • Alternativ 2: Mint Mania + Jalapeno Lime

LOOP är ett av många märken som erbjuder dig att beställa snus smakprov gratis. Det är ett bra vis för både dig som kund – och för LOOP. De ger dig en chans att testa produkten helt utan kostnad. Du kan sedan i lugn och ro välja om du vill göra ett inköp eller inte.

BuyersClub har vid många olika tillfällen lanserat flera gratis test produkter som deras medlemmar kan beställa på nätet. Vi har tidigare sett erbjudanden med nikotinpåsar eller snussmaker – och kommer troligen se mer av. Det har visat sig vara väldigt populärt att söka efter smaktester inom snus/nikotinpåsar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *