Av Therese Alfredsson skrevs den september 12, 2021

Free gifts för alla nya medlemmar hos Banggood

Banggood är en butik som importerar varor från Kina till Sverige. Där kan man just nu bli medlem och välja en gratis gåva som kommer att fraktas hem till dig.

Erbjudandet ger dig inte bara en gratis gåva. Du kommer direkt bli belönad med en rabattkupong som är värd 2 dollar. Den kan ha ganska mycket värde när du handlar med kinisiska priser.


>Bli medlem & få 2$ + en gratis gåva hos Banggood

  • Bli medlem & få rabatt, gåva & gratis frakt
  • Stort utbud av varor
  • Kinesiska priser

När du har blivit medlem hos Banggood så kommer du att få med dig flera fina fördelar. Du kommer ständigt att bli uppdaterad med när butiken släpper nya varor eller erbjudanden som du kan använda dig av. Det sker ganska ofta att denna butiken kommer med nya grejer som lockar kunder.

Det mesta i deras utbud finns att köpa från Kina via import av billiga varor. Det är något som främst är populärt att använda sig av inom hobby, teknik, kläder och elektronik. Alla dessa områden finns självklart hos denna butik.

Det är inte alls unikt för en butik att erbjuda saker för dig som blir medlem. Att ge dig chansen att välja att få gratis produkter på nätet är med andra ord något som finns hos många butiker. Det vi däremot är väldigt uppmärksamma med hos Banggood är att du inte bara får en gåva. Du får även med dig en rabatt och gör att denna butik har fri frakt & leverans av dina beställningar. Det är ett stort plus!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *