Av Therese Alfredsson skrevs den september 11, 2021

Få gratis powerbank till mobilen – Värde 199 kr

Återigen så har BuyersClub lagt upp fler produkter som man kan beställa hem gratis på nätet. Nu kan man få en powerbank som laddar din mobil utan ett eluttag.

Ta en titt in hos BuyersClub för att få hem din powerbank (till både iPhone och Android). Det finns även andra prylar som man kan få hem kostnadsfritt.


> Beställ hem en powerbank gratis från BuyersClub

  • Massor av prylar att få hem gratis
  • Butiken uppdaterar utbudet var 14:e dag
  • Stora fördelar & rabatter för medlemmar

Det var inte länge sedan som vi rekommenderade att få prova gratis snus som smakprov från BuyersClub. Det bevisar på vilken bredd man har på utbudet av varor som finns till i deras gratishörna. Här kan man hitta det mesta som kan passa in i vardagen eller lösa mindre problem. Läs gärna mer om utbudet i vår recension kring BuyersClub och deras butik.

Det finns ganska stora chanser att hitta tillbehör för din mobil gratis. Det finns oftast de företag som delar ut mobilskal, högtalare eller andra saker som uppgraderar din mobiltelefon. Det kan därför vara smart att kolla runt lite bland gratissidor på nätet. Det kan hjälpa dig att få en bättre upplevelse utan några kostnader alls. I vissa fall så kan man även vinna mobil (iPhone) via tävling. Vilket också naturligtvis är en kampanj som vi har skrivit om tidigare.

OBS: De powerbanks som nu finns att beställa gratis kommer finnas så länge lagret räcker. Garantera din powerbank till mobilen genom att beställa den så snabbt som möjligt.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *