Banggood

Banggood Sverige är en av de kineska butiker som importerar väldigt billiga saker till Sverige via tullen. Där kan du hitta otroligt billiga grejer som du köper med hjälp av en rabattkod eller coupons.

Det är en internationell butik som finns som en version på svenska – Banggood Sweden. Där anpassas leveranstider, frakt, och kundtjänst till alla kunder i Sverige. Läs gärna vår recension (review) för att få ett omdöme för vad vi anser är bra och dåligt med butiken.

> Besök Banggood

  • Utbud:Prylar & saker från Kina via import
  • Leveranstider: Ungefär 30 dagar dagar till EU
  • Fri frakt & retur: Nej
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 7/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Chatt

Rabattkoder och kuponger

Det finns nästan alltid riktigt fina erbjudanden och kampanjer att ta del av. Allra mest populärt är det att använda Banggood rabattkoder eller coupons som de själva kallar sina kuponger man använder i kassan. Med hjälp av rabatter (discount codes) så kan du göra redan billiga saker online till ännu billigare.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Alla erbjudanden kan variera beroende på vilket du tror passar dig bäst. Det kan vinna coupons som ger dig fri frakt och leverans. Det kan även finnas rabattkoder som drar av t.ex. 50% av det totala priset som du ska betala.

Om du går in på deras Kina sida med billiga varor så kan du till höger klicka in på fliken ”get coupons”. Där kan du se vilken rabattkod eller kupong som du kan använda dig av idag.

Fri frakt, tull & retur

Det finns många frågor som ställs för hur Banggood har det angående frakt, leveranstider och tullen. Här ska vi försöka svara på de allra vanligaste frågorna kring Banggood leveranser.

Banggood behöver skicka sina varor från Kina. Det görs med Banggood shipping som innebär att du slipper tänka så mycket på din frakt. Det är enkelt och löser sig helt av sig själv.

Leveranstid för Banggood är inom 30 dagar till EU. Andra delar av världen kan det ta 60, eller i värsta fall 90 dagar. Du bör förvänta dig att ditt paket kommer till Sverige inom en månad.

Det erbjuds inte gratis frakt. Det finns massor av olika kostnader för dig beroende på hur mycket varor du beställer, eller om du beställer från Banggood med express. Det bästa är att gå vidare till deras hemsida och kolla in deras guide för frakt. Där hittar du all den info som krävs för att veta kostnaden för din leverans via import i tullen.

Att göra retur på köp från Banggood är möjligt – men det är inte enkelt och smidigt. Att det tar lång tid för din frakt gör det svårt att fylla upp ångerrätt som normalt är på 14 dagar. Det bästa är att du kontaktar Banggood kundtjänst för att få bättre vägledning.

Du kan använda dig av Banggood Tracking för att kunna spåra vart ditt paket befinner sig någonstans och vilken status de befinner sig i.

Utbud av saker från Kina – Prylar, kläder, hobby & skönhet

Det går att hitta det mesta i Banggoods utbud av varor. Det är en butik i Sverige som passar de allra flesta. Oavsett om du är kvinna, man eller barn.

De har ett stort utbud där man kan importera billiga kläder från Kina. Det hittar du massor av prisvärda klädesplagg. Deras utbud av kläder kan också ses som aningen annorlunda i jämförelse med många andra klädbutiker på nätet i Sverige. Det är på gott och ont enligt oss. Du hittar även väskor och skor bland allt mode hos butiken.

Det är mycket populärt att köpa olika prylar inom hobby. Det finns roliga, coola, och smarta prylar som man kan köpa till hemmet. Det är framförallt mycket billigare att köpa elektronik eller likande från Banggood.

I övrigt så finns det massor av produkter inom skönhet, träning, smycken, datorer och mobil-tillbehör. Det är oftast till priser som är mycket låga – ibland känns det nästan som att du kan få gratis produkter hemskickade. De allra lägsta priserna är för endast 10 öre (0,1 dollar).

Liknande butiker:

Omdöme & recension

Vi känner oss nöjda med att vara kund och medlem inne hos Banggood. Det är en butik för dig som vill fynda billigt online – men inte har något emot att vänta ungefär en månad på din leverans.

Många omdömen som vi läser på nätet tar just upp frakt som ett problem. Många kunder hade kanske inte väntat sig en såpass lång väntetid. Det tycker åtminstone vi jämnar ut sig med tanke på vilka priser de har. Speciellt om du använder dig av en rabatt eller kupong (coupon).

Vårt sammanlagda betyg för vårt omdöme till Banggood blir 6/10.

ANNONS: