Av Therese Alfredsson skrevs den mars 5, 2024

Velo med nytt utseende & pris – SnusExpress

Den mycket populära varianten av tobaksfritt snus – Velo – har nu fått ett nytt utseende. Samtidigt så passar SnusExpressen på att sänka priset för vissa sorter från Velos utbud.

Om du tycker om vitt snus och gillar Velos produkter så tycker vi helt klart att det är ett bra tillfälle att besöka SnusExpress. Där hittar du massor av olika sorter och märken som du kan blanda fritt emellan.


> Gå till SnusExpress

  • Snabba leveranser
  • Enkla & smidiga betalningar
  • Endast för +18 år

För dig som vill testa & prova snus gratis från Velo – så är det något som inte längre är möjligt. Förut var det möjligt att hitta erbjudanden om att få testa ett begränsat antal snus från ett nytt märke. Det är det dessvärre inte längre. Åtminstone inte hos butiken SnusExpress.

En fördel som vi tycker oss se hos SnusExpress är deras snabba leveranser som skickas direkt efter att din beställning är lagd i deras butik. Det gör att du alltid har en kort väntetid innan ditt snus dig. Vem vill egentligen vänta onödigt länge på att paketet når till din dörr?

När du väl ska betala för dig produkter så kan du välja mellan vanlig banköverföring, Trustly men även att handla med Qliro. Vilket är en smidigare variant av betalning på faktura.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *