JD Sports

Som kund hos JD Sports kan du shoppa snygga skor och kläder. I vår recension så hittar du dels JD Sports rabattkoder, outlets, eller kampanjer. Du hittar även mer information om leveranstid, fri frakt och omdöme för webshopen.

Det finns flera JD Sports butiker i Sverige som du kan besöka fysiskt. Vi kommer bara kolla in deras butik på nätet.

Gå gärna vidare till JD Sports för att direkt se aktuella erbjudanden och kampanjer. Du kan på dereas butik även ta kontakt med support för att få svar på dina frågor.


> Besök JDSports

JUST NU: Rea på skor & jackor – 50%

  • Utbud: Kläder & skor från kända märken
  • Leveranstider: 11-28 dagar
  • Fri frakt: Nej, 100 kr – Gratis frakt på köp över 1000 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & Support: Chatt, Mail & Facebook/Twitter
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Betalningar: PayPal, Apple Pay, Faktura, och Bank

Rabattkod & rea

Vi kommer samla alla rabattkoder som gäller för JD Sports i vår lista här nedan. Det händer ibland att man behöver använda kampanj via koder för att ta del av en rabatt. Det är inget ovanligt – det är många av de bästa klädbutikerna på nätet som gör samma sak.

Det är inte bara rabattkoder som du kan hitta bland våra erbjudanden. Du kommer även få tips om när det finns en JD Sports rea att ta del av. Det händer ganska ofta att butiken måste ha utförsäljning via en outlet av produkter som ska rensas från lagret.


Rabattkod för ”Sista Chansen” hos JDSports

Det finns just nu massor av kläder som du har ”sista chansen” att köpa ännu billigare. Detta handlar om kläder och skor som snart ska […]

» TILL ERBJUDANET


Halva priset hos JDSports (50% rea)

Många av de stora klädesbutiker som finns på nätet har nu en rea. Allt för att kunna rensa ut lagren inför alla de nya kollektionerna […]

» TILL ERBJUDANET


Vintererbjudanden hos JDSports – 50% rea

JDsports är en butik med märkeskläder, skor, jackor och mycket mer. Här kan du shoppa inför vintern med hjälp av deras rea. Där kommer du […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Kolla gärna datum för att få en bild om kampanjen är aktuell och gäller idag.

Frakt & retur

För dig som behöver mer information om JD Sports leveranser så kan vi hjälpa dig. Här kommer du att kunna beställa hem varor med gratis frakt för ordrar över 1000 kr. Kostnaden för frakten från JD Sports kommer vara 100 kr.

Leveranstiden hos JD Sports är tyvärr ganska lång Ungefär 11-28 dagar är det som du kan förvänta dig. Det går att beställa kläder och skor med expressleverans. Då kommer din frakt att endast ta 2-3 dagar.

Det går att beställa frakt till en fysisk JD Sports butik eller till ett postombud nära dig.

Om du vill byta dina klädesplagg eller skor så kommer du kunna skicka tillbaka retur till JDSports. Denna retur gör att du kan byta storlek, vara eller få pengar tillbaka. Det är 14 dagar ångerrätt som gäller på dina köp. Det kan finnas undantag för returer för märkeskläder på rea eller med erbjdudanden.

Det bästa är att ta kontakt med kundtjänst om du vill skicka tillbaka retur av dina varor. Där kan de hjälpa dig att göra rätt och hitta returadress för JD Sports.

Utbud av märkeskläder

Det är främst kläder och skor som du kan shoppa online hos JD Sports. Det finns mängder av populära klädmärken som du kan välja mellan. Här hittar du sportmärken som Nike, Fila, Adidas, Puma eller New Balance. Du hittar även till mer klassiska klädmärken som Armani, The North Face eller Vans. En bra blandning mellan kända märken och sportigt utbud.

Det finns flikar i deras meny som du kan navigera dig med. Där kan du välja om du vill besöka deras kläd- eller skobutik. Det är ett enkelt vis för att hitta till de produkter från lagret som du vill ha.

Det finns kläder och skor för både dam och herr. Att både män och kvinnor kan hitta t.ex. klänningar, jackor, tröjor, sneakers m.m. är självklart en fördel. Det innebär att man kan samla många köp i samma beställning. Vilket gör att du kan spara pengar på gratis frakt. Speciellt billiga produkter kan du köpa om du använder en JD Sport rabatt kupong eller under en rea.

Omdöme i recension

Om du har erfarenheter av att köpa grejer från JD Sports så får du gärna lämna ditt omdöme i kommentarerna under denna recension. Det kan ge mycket hjälp för de som inte känner sig trygga. Det kan då vara smart och läsa andras omdöme med deras åsikter om en butik.

JD Sports har god kritik på flera av de sidor som samlar omdömen för olika butiker. De kan du hitta på Trustpilot till exempel.

Vi hoppas att vår recension har svarat på de frågor som du kan tänaks ha. Vi är själva nöjda med butiken när vi ska sätta ett betyg för nätbutiken.

Vårt slutliga betyg för JD Sports är 7/10.

ANNONS: