Asos

En av de allra största klädbutiken online är Asos. I denna recension om Asos så kan du läsa mer om deras frakt, leveranstider, och rabatt koder. Det alltid bra att kolla in omdömen från tidigare kunder för att känna dig tryggare att köpa kläder och skor online.

Asos Sverige har det mesta inom mode. Där ingår tröjor, jackor, skor, väskor och solbrilor. Många har frågor om Asos frakt, retur och leveranstider. Även detta tar vi upp i denna recension.


> Besök Asos

Rabattkod för nya kunder (spara 20%) – WELCOME

  • Utbud: Kläder, skor, väskor, solglasögon
  • Leveranstider: 5-15 dagar
  • Fri frakt & retur: På köp över 488 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Telefon, mail & chatt

Rabatt & kuponger

Att handla med rabattkoder är något som är vanligt inne hos Asos. Vi samlar rabatter och erbjudanden med rea. I vissa fall så kan du hitta outlet på billiga kläder med 70%, 80% eller i bästa fall 90% rea.


Få rabattkod på 25% hos ASOS

Under hösten så kommer det finnas många rabattkoder som florerar på Asos. En butik som säljer kläder och skor från kända märken till billigt pris. […]

» TILL ERBJUDANET


20% rabatt på Asos – Få rabattkod

Det är återigen dags för oss att tipsa om en rabattkod hos Asos. Denna gången kan du spara 20% på ditt inköp av kläder, skor […]

» TILL ERBJUDANET
Du hittar alla erbjudanden som finns att använda hos Asos här nedanför. Där kan du främst hitta rabatter och outlets.

Rea & outlets

Det går ibland attt kombinera kuponger med reor. Det innebär otroligt billiga märkeskläder. Det händer nästan aldrig att det inte finns någon rea hos Asos. De behöver erbjuda lagerrensningar av deras lager för att ständigt fylla på med det senaste.

Oftast kan de ha vårrea eller höstrea på jackor. Eller sommarrea på badkläder och shorts. De håller helt klart sina kampanjer inom gratis rabattkoder och outlets efter säsong.

Kolla in vilka kampanjer och rabatter som är aktuella för Asos idag.

Studentrabatt & bonusar

Du som är student kommer att kunna hitta studentrabatter att använda i kassan. Du visar upp ditt elektroniska studentkort för att få ta del av studentrabatten.

Som medlem inne hos Asos så kan du även få bonusar när du handlar. Desto mer du handlar – desto mer pengar kan du få i presentkort eller koder.

Du kan läsa mer om allt detta inne hos Asos nätbutik.

Gratis frakt & retur

När det kommer till Asos frakt så är det oftast en långsammare leveranstid. Det kan dröja ganska länge innan du får de varor och produkter som du beställt. Du bör inte välja den ”vanliga” typen av frakt hos Asos om du vill ha dina kläder snabbt.

Om du vill lämna tillbaka kläder till Asos så kan du skicka retur. Du kan läsa mer om allt som krävs för att göra en retur på deras hemsida. Det går även bra att kontakta kundtjänsten för att ställa frågor mer om att returnera varor.

Det kommer inte vara möjligt att beställa kläder med fri frakt. Det är oklart om du har fri retur. Det är lite beroende på om du har märkt ett fel eller har beställt i fel storlek. Du gör alltid bäst att kolla upp information om leveranser hos Asos. Du skyddas allt med att du har öppet köp.

Utbud hos klädbutiken

Det finns massor av billiga märkeskläder som säljs till mycket låga priser. Vi skulle beskriva stilen som ganska ungdomlig och har coola kläder, skor och väskor. Du hittar mängder av stora klädmärken hos Asos. Några som är populära att köpa är Adidas, Nike, Vans, Ellesse, Fila, Dr Martens och Calvin Klien. Det är bara några kända klädmärken som trängs i utbudet.

Här kan alla handla. Oavsett om du är man, kvinna eller barn. Det går att köpa kläder för hela familjen. Du kan verkligen fynda billigt om du samtidigt skulle använda rabattkoder eller outlets.

Inom kläder så finns det tröjor, byxor, shorts, tshirts, klänningar m.m. Det finns även skor och sneakers som är väldigt populära. Många köper även accessorarer som kan vara smycken och solglasögon till exempel. Utbudet är så stort så att vi är säkra på att du hittar rätt mode för dig.

Support via kundtjänst

Det är alltid bäst att kontakta Asos via kundtjänsten. Där kan du enkelt och snabbt få svar på dina frågor. Deras mål är att du ska känna dig trygg när du är ny kund hos dom.

Deras support kan du nå via chatt eller email. Det finns dessvärre inget telefonnummer som du kan ringa för att kontakta deras kundtjänst. Istället få du göra det online.

Omdöme & erfarenheter

Det går att läsa massor av omdömen som tidigare kunder har som erfarenheter. Det är oftast bra att läsa vad andra tycker om klädbutiken. Det kan göra dig tryggare eller kunna undvika olika bluffar. Som en av de absolut största klädbutiken i Sverige så har Asos många omdömen.

Om du vill lägga till dina erfarenheter av Asos så kan du skriva ett omdöme nedanför denna recension om butiken.

Vi älskar utbudet som finns. Det är tyvärr det enda som är riktigt bra. De erbjuder sällan fri frakt eller returer av dina varor. Sedan har de leveranstider som är ganska långsamma. Det är inte ovanligt att det tar minst en vecka för att få hem dina beställda varor. Den förtjänar ändå att vara med på vår lista med bästa klädbutikerna online. Vi anser att butikens helhet är god!

Vårt slutgitliga betyg blir 6/10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *