Klockia

Namnet ger ledtrådar för att Klockia ska vara en klockbutik på nätet. Det är det också. Här säljer man klockor billigt – inte sällan med rabattkod eller på rea. I denna Klockia butik recension så ger vi dig tips på rabatter, outlets, och kampanjer.

Förutom tips på erbjudanden så ger vi mer info om Klockia frakt, retur, & ett omdöme för butiken.


> Besök Klockia

  • Utbud: Klockor & smycken
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frak: Alltid gratis frakt
  • Omdöme/betyg: Super!, 10/10
  • Retur: 60 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Huvudkontor: Göteborg, Sverige

Rabattkoder & rea

Här lägger vi fram de senaste och aktuella rabattkoder som du kan få hos Klockia. Att använda en rabattkod kommer låta dig köpa klockor och smycken i butiken för ett billigare pris. Det är inte alltid som det finns en kod att ange i kassan när du ska betala.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Det finns nästan alltid en Klockia rea som du kan utnyttja. Även här så är syftet att komma ner till låga priser för dina inköp- För att hitta alla klockor på rea så kan du klicka på ”Outlet” inne hos Klockia. Där slussas du vidare till alla de klockor de har utförsäljning av. De har även en flik med ”kampanjer”. Där kan du se rabatter som du kan använda idag

Gratis frakt, retur & leveranstid

Alla beställningar från Klockia kommer att skickas med fri frakt för dig som kund.

Leverantiden för dina köp hos Klockia beräknas till 1-3 arbetsdagar. Väljer du att skicka diit paket med DHL så förväntas din leveranstid bli mellan 2-4 arbetsdagar istället.

Om du skulle vilja skicka tillbaka det du beställt från Klockia så har du retur & ångerrätt upp till 60 dagar. Det bästa är att kontakta Klockia via kundtjänst för att få mer information. Där kan de hjälpa dig byta vara, eller ge dig pengarna tillbaka.

Utbud – Sjysta märken

Det finns en lång rad olika och kända klockmärken att välja mellan hos Klockia.se. Bara för att nämna några så finns klockor Seiko, Armani, Casio, Micheal Kors, Calvin Klein, och Swatch.

Utbudet är ganaka fokuserat på just billiga klockor online. Det finns en del smycken & accessoarer att köpa upp till. Men främst är det just klockor till både dam och herr som går att handla.

Vi ser att man uppdaterar ofta sitt lager med nya klockor från senaste kollektioner. Det innebär även att man måste erbjuda rea på äldre klockor för att få plats med det senaste.

Recensioner för liknande butiker:

Omdöme

Denna recension slutar vi med att ge vårt omdöme. Vårt omdöme för Klockia ger vi i ett betyg mellan 1-10 poäng.

Vi har inte mycket dåligt att säga om Klockia. Det är en seriös butik som inte är någon bluff på något vis. De säljer äkta klockor och absolut inga förfalskningar.

Butiken har många bra recensioner och omdöme från tidigare kunder. Det kan vi läsa på Trustpilot. Vårt eget intryck att är att det är en helt klart bra klockbutik på nätet att välja.

Starka fördelar skulle vi säga är att de erbjuder gratis frakt. Tillsammans med alla deras rabatter och outlets så är det nog nog det bästa.

Sedan skadar det heller inte alls att butiken har snabba leveranstider utan att behöva beställa express för extra kostnad.

Betyg: 10/10

ANNONS: