BlueBox

En sida som har massor av presenter och boxar till billiga priser är BlueBox Sverige. Det är en presentbutik där du kan beställa gåvor till partner, förälder, barn eller till dig själv. I vår BlueBox recension kan du läsa mer om rabattkoder, fri frakt, och outlets.

Hos BlueBox kan du köpa färdiga presenter som kommer via boxar eller goodiebags. Det är alltid en mycket uppskattad present att ge bort till något du tycker om. Läs eller lämna ditt omdöme för BlueBox under vår recension.

> Besök BlueBox

  • Utbud:Presentboxar, hudvård, godis, barn & baby m.m.
  • Leveranstider: 1-2 dagar
  • Fri frakt & retur: Nej, 49 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Betalning: Banköverföring, PayPal, Klarna (Faktura)

Rabattkod & outlet

Det är ganska ofta som det finns aktuella BlueBox rabattkoder att använda idag. Det finns också de boxar på rea som redan har ett lägre pris. Det kan finnas chans att du kan kombinera en rabatt med en outlet. Då kommer du få väldigt billiga presenter. I bästa fall under 100 kr.


Presenter till morsdag – Bluebox

Hos Bluebox så finns det nu massor av morsdag presenter som man kan beställa levererade till önskad adress. Detta är en present som är perfekt […]

» TILL ERBJUDANET


Present för alla hjärtans dag 2021? - Boxar med 30% rea

Behöver du köpa en present till din partner eller någon du tycker om inför alla hjärtans dag 2021? Kolla då in alla presentboxar som finns […]

» TILL ERBJUDANET
Alla erbjudanden och kampanjer som skapas hos BlueBox kommer i olika former. Vi försäker samla kuponger, rabattkoder, rea, adventskalendrar m.m. i vår lista.

Fri frakt & retur?

Det erbjuds inte fri frakt på dina köp från BlueBox. Priset för din leverans kommer vara 49 kr inom Sverige.

Din leveranstid kommer att vara mycket kort. 1-2 dagar är tiden som du kan förvänta dig. Beställer du tidigt – så skickar de ditt paket under samma dag som du beställt.

Du kan välja att skicka tillbaka dina presentboxar med hjälp av retur. Du har 14 dagars ångerrätt att kunna luta dig tillbaka på. Du rekommenderas att ta kontakt BlueBox kundtjänst för att få mer svar på dina frågor. Där hittar du mer info om adress att skicka din retur till, få pengar tillbaka eller byta varor.

Utbud

Det finns flera sjysta goodiebags & boxar på nätet som du kan välja mellan. Det är minst lika roligt att leta efter presenter till din partner, förälder, barn eller vän – som det är att leta till dig själv.

Det finns helt klart ett bra utbud av inom flera olika områden gällande boxar. Lite urval av boxar som du kan beställa billigt är t.ex. inom godis, hudvård, smink, parfymer, kök, barn & baby, fest.

Vi tror detta utbudet passar väldigt många!

Liknande butiker:

Omdöme i vår recension

I slutet av alla våra recensioner har vi lagt till ett betyg. Detta betyg är ett mått som du kan använda för att jämför nätbutiker online. När vi ger vårt omdöme för Bluebox så lägger vi ihop alla fördelar med frakt, leveranstider, rabattkoder, kundtjänst och övriga erbjudanden.

Du kan själv lämna ditt omdöme om du har erfarenheter av att vara kund hos BlueBox. Berätta gärna om din upplevelse. Kändes butiken säker och trygg att handla i? Eller anser du att det är en bluff? Ditt omdöme kan vara god hjälp för de framtida kunderna som planerar att handla hos BlueBox.

Vi tycker helt klart att BlueBox förtjänar ett bra betyg. Därför ger vi en 8/10.

ANNONS: