Ur&Penn

I Sverige så är Ur&Penn en butik som säljer smycken, klockor och accessoarer. Det finns ibland rabattkoder eller en rea som her dig billigare smycken att köpa. I denna recension hittar du erbjudanden men även också info om frakt, leveranstider och utbud.

Självklart hoppas vi att du känner dig trygg med att handla i Ur&Penns butik online. Du kan alltid vara säker på att kunna skicka tillbaka varor via retur. Det har ångerrätt på alla köp.

> Besök Ur&Penn

  • Utbud: Klockor, halsband, örhängen, ringar, armband m.m.
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt & retur: Nej, gratis frakt på köp över 499 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Huvudkontor: Stockholm, Sverige

Rabatt & rea

Det är som oftast som Ur&Penn har rabattkoder eller en rea att handla med. Det leder då till att du få billigare priser på alla dina inköp från smyckesbutiken. Vi försöker samla aktuella Ur&Penn kampanjer bland alla erbjudanden här nedanför.


70% på utgående varor - Ur&Penn

Det går just nu att hitta väldigt många smycken och klockor till mycket billiga priser. Det kan man gör hos butiken Ur&Penn. Där har man […]

» TILL ERBJUDANET


Present på Alla hjärtans dag? - 20% rea på guld

Behöver du tips på en gåva att ge bort till din partner, mamma eller syskon på alla hjärtans dag (14 februari)? Kolla då in Ur&Penn […]

» TILL ERBJUDANET
Att använda dig av en rabattkod hos Ur&Penn innebär att du anger en kupong eller presentkort i kassan. Då kommer en del av det totala priset sedan automatiskt dras av. Ett lägre pris för smycken och klockor återstår för dig. 

Det har funnits tävlingar online med presentkort som man använder hos Ur&Penn. Mer info finns på deras hemsida eller på deras sociala medior. 

Leverans, frakt & retur

Det är många frågor som ställs angående hur det fungerar med leveranser från Ur&Penn.

Det är fullt möjligt att få gratis frakt hos Ur&Penn. Alla köp som görs över 499 kr kommer att ingå med en fri frakt. Om du handlar för en mindre summa så är kostaden omkring 29 kr.

Om du behöver hjälp med att skicka retur på dina smycken från Ur&Penn så rekommenderas du att kontakta kundstjänsten. Där kommer de hjälpa dig med att byta varor eller få pengar tillbaka. Du hittar också mer adress för att skicka tillbaka dina retur till på deras hemsida.

Leveranstiden för Ur&Penn är 1-3 arbetsdagar. Du kan välja flera olika typer av leveranssätt. Du kan välja att skicka det via posten eller hämta ut varorna i en fysisk butik.

Utbud

Utbudet är det inget snack om. Här är det smycken och accessoarer som har huvudrollen. Där finns det allt från billiga smycken till de smycken i äkta guld som är lite dyrare.

Det finns nästan allt som man kan tänka sig ska ingå i en smyckesbutik på nätet. Örhängen, piercingar, halsband, armband och ringar är de största kategorierna. Det finns även mycket annat ”krims-krams” som kan vara kul.

Utbudet är stort, bra och finns saker för både damer och herrar. Det gör att man kan samla flera inköp under samma beställning. På så vis kan man få gratis frakt eller använda en rabatt kupong eller värdekod.

Liknande butiker:

Omdöme & betyg

Till sist så kommer vår Ur&Penn recension bjuda på ett betyg som för butiken som vi tycker är rättvist. Om du själv har positiva eller negativa erfarenheter av att handla inne hos Ur&Penn så kan du lämna ditt eget omdöme.

Vi tycker helt klart detta är en bra nätbutik i Sverige. Det finns inte mycket att klaga på. De har fri gratis frakt på större eller mer dyra inköp. De har även en jättebra kundstjänst som snabbt och smidigt hjälper dig. Som grädde på moset så ser man till att pressa sina priser med rea eller rabattkoder som du kan använda.

Vårt betyg till Ur&Penn blir 7/10. 

ANNONS: