India

India är en butik som säljer piercingar och smycken online. De har även flera butiker runt om i Sverige där man kan hämta leverans från sin beställning. I denna recension ger vi dig en insikt i deras priser, rabattkoder, outlets och frakt.

Det är alltid bra att läsa lite omdömen för de butiker som du planerar att handla hos. Det kan vi ge dig här.

Det kan vara bra att känna till att du även kan boka tid för piercing online hos India. Då kan du ta dig till någon av deras butik i Helsingborg eller Malmö för att pierca dig.

> Besök India

  • Utbud: Piercingar, smycken & klockor
  • Leveranstider: Crika 2 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja, alltid gratis frakt
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Huvudkontor: Helsingborg, Sverige
  • Betalningar: VISA, Mastercard, Klarna (faktura) & Swish

 

Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Rabattkod & rea

Det händer ganska ofta att du kan hitta rabattkoder online eller en rea att handla med hos India. Det kan spara dig mycket pengar att använda dig av erbjudanden och kampanjer vid dina inköp av piercing eller smycken. Vi försöker samla alla de aktuella rabatter hos India i vår lista här nedanför.

Det är alltid en god idé att söka på nätet efter presentkort eller gratis rabatt kuponger. I vissa fall kan du spara massor på inköp via dessa kampanjer.

Frakt & leverans

Det är alltid fri frakt hos India om du väljer standardleveransen. Då kommer du inte behöva betala något extra för att få dina piercingar, smycken eller klockor hemskickade gratis.

Det är snabba leveranstider som tar normalt endast 2 dagar. Det kan bero på vilken tid på dygnet som du gör din beställning. Målet är att ditt paket ska skickas iväg under samma dag.

Om du inte är nöjd med det som du köp från India så kan du göra retur. Du har ångerrätt upp till minst 14 dagar. Du kan kontakta deras kundtjänst för att få mer hjälp med din retur.

Smyckesbutik med piercing

Till skillnad från många vanliga smyckesbutiker eller klockbutiker online så har India fokus på piercingar. Det gäller både tagning av piercing och de piercingssmycken som kan köpas till. Det går att boka tid online om du vill skaffa en helt ny piercing.

Deras piercingssmycken kan du hitta till de flesta ställen så som näsa, öron, navel, läppar eller ögonbryn.

De har även ”vanliga” smycken som du kan köpa. Det är främst billiga – men snygga – smycken som finns i deras utbud. Allt från halsband och armband till ringar och örhängen.

Som kund kan du också välja mellan flera olika klockor. Det är väldigt billiga klockor online som du kan välja mellan. De har valt att inte köpa in exklusiva märken som kostar flera tusentals kronor.

Liknande butiker: 

Omdöme i vår recension

Till slut så kan vi ge ett bra omdöme för nätbutiken India. Vi har läst många andra recensioner från tidigare kunder som verkar mycket nöjda. Inte bara med de produkter som säljs, utan även när det kommer till kundtjänst, frakt, och rabatter.

Har du erfarenheter av att handla i India webbutik så kan du lämna ditt eget omdöme för smyckesbutiken här nedanför. Där kan du kommentera vad du tycker har varit bra eller dåligt vid ditt inköp.

Vårt betyg för butiken blir 9/10.

ANNONS: