DealBanana

En prylbutik med namnet DealBanana är vad vår recension med ömdöme kommer att handla om. Här kommer du få massor av tips på rabattkod, kampanjer och outlets. Denna sida kommer även svara på frågor angående leveranstid, fri frakt och returer som finns hos DealBanana.

Målet är att du ska känna dig säker och trygg med att handla prylar hos DealBanana Sverige. Detta är en internationell butik som når massor av olika kunder runt om i världen.

Aktuell rabattkod: Få 5% genom att signa upp på nyhetsbrev

  • Utbud: Roliga prylar, uppfinningar, barn & bebis m.m.
  • Leveranstider: Upp till 5 arbetsdagar
  • Fri frak: Nej, cirka 49 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 6/10
  • Retur: 14 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail

Rabattkod & outlet

Som kund hos DealBanana så kan du få massor av rabattkoder eller exklusiva erbjudanden. I denna recension så delar vi med oss av de aktuella kampanjer som finns just nu. Det kan vara allt från rabatt kupong, rea eller om de anordnar en tävling på internet med bra vinster. Håll dig gärna uppdaterad i vår lista.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Det går även att hitta till billiga saker på rea eller deras nya kampanjer direkt på deras hemsida. Därför kan det alltid vara smart att klicka dig vidare till DealBanana och se deras erbjudanden och nya tips.

Frakt & retur

Hos DealBanana så har man en leveranstid på cirka 5 arbetsdagar. Detta kan variera om du beställer dina varor en måndag eller en fredag. Samt vart i Sverige du bor någonstans.

Din frakt hos DealBanana kommer inte vara gratis. Det kommer tillkomma en avgift på cirka 49 kr. Det kan variera beroende på hur stort paket du beställer från deras butik och lager.

Det är möjligt att göra en retur till DealBanana där du skickar tillbaka produkter. Det kan handla om att du inte är nöjd eller har beställt i fel storlek. Du hittar returadress och mer info hos deras webbutik.

Utbud – Prylbutik

Det är helt klart en rolig prylbutik med ett stort utbud av kreativa och roliga saker. Det kan vara uppfinningar som hjälper dig vid små vardagsproblem. Det kan även vara prydnadsaker eller inredningsdetaljer som känns unika.

Mycket i deras utbud känns att det är saker som skickas billigt från Kina. Det är nog en del av sanningen. Det känns ändå som deras utbud håller en bra kvalité och att många olika människor kan hitta saker de gillar i deras butik.

Helt klart godkänt lager med produkter för de allra flesta helt enkelt!

Liknande butiker: 

Omdöme

Ett slutgiltligt omdöme för DealBanana är att det är en bra och seriös butik. De har hyfsat snabba leveranser, bra villkor och brett utbud. Det finns inte mycket att klaga på.

Butiken skulle kunna ha en bättre kundtjänst och bättre hjälp vid fraktinfo och leveranser. Det kommer vi göra avdrag i vårt slutliga betyg för DealBanana.

Vårt betyg stannar på 6/10 p.

ANNONS: