GearBest

Inne hos GearBest Sverige så går det att fynda billiga prylar. I denna recension (review) kommer vi att titta extra på GearBest rabattkoder, coupons, rea, utbud, och frakt. Det är en bra guide för dig som planerar att handla i deras svenska butik.

Det finns många i Sverige som har frågor angående GearBest. Det är en internationell butik som skickar leveranser till EU och Sverige. De mest i deras utbud är billig elektronik, kläder m.m. som man beställer från Kina. Det ger goda förutsättning för låga priser utan rabatt kod eller kupong.


  • Utbud: Skor, kläder, elektronik, rolga prylar & mobiltelefoner
  • Leveranstider: 20-60 dagar
  • Fri frakt: Nej – kostnad beror på pakets vikt & vilket land man vill importera till.
  • Omdöme/betyg: Bra, 5/10
  • Retur: 30 dagars ångerrätt
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & chatt
  • Betalningar: Paypal, Faktura, Visa, Mastercard

Rabattkod & kuponger

Det är inte lätt att argumentera för att man vill ha lägre priser än vad som redan erbjuds inne hos GearBest. Tro det eller ej, men det finns faktiskt GearBest rabattkod eller kuponger (coupon) som delas ut till deras kunder. Detta för att ytterligare kunna spara pengar på dina inköp.


Få kuponger & billigare elektronik från Kina

I Sverige är det ganska populärt att köpa elektronik från Kina. Det finns en lång rad butiker som kan hjälpa dig att handla med internationella […]

» TILL ERBJUDANET
Du hittar till de kampanjer och erbjudanden som vi har fått ögonen för i vår lista. Där försöker vi samla alla aktuella rabattkoder och kuponger som du kan använda i kassan innan du betalar för dig produkter.

Du kan alltid besöka GearBest butik för att kolla om de har rea outlet eller kampanjer på en del av deras varor. De brukar aldrig vara blyga med att uppdatera sina erbjudanden och tydligt gör reklam för dom för deras kunder.

Frakt, leveranstid & retur

Gearbest har en frakt och leverans som skiljer sig från många andra svenska butiker på nätet. Istället för att erbjuda en smidig frakt inom landet – så är detta en internationell butik där man främst beställer saker billigt från Kina. De skickar leveranser till hela EU och Sverige.

Din frakt kommer inte vara gratis hos GearBest. Det kommer bero mycket på hur tungt ditt paket väger och vart i världen det ska skickas någonstans.Det finns oftast god beskrivning av hur din leverans går till och hur mycket kostnaden blir. Det kan finnas extra avgifter när du importerar via svensk tull. Mer om det finns på GearBest hemsida. Där kan du även kontakta deras kundtjänst.

Om du vill skicka retur av produkter du inte är nöjda med så har du 30 dagar på dig. Du har ångerrätt och har möjligheten att göra en retur till GearBest. Även här kan det vara bäst att kontakta deras support för att få ytterligare hjälp av byte av varor.

Utbud – Dator, mobil, kläder & prylar

Man behöver inte spendera mycket tid inne hos GearBest innan man förstår att det går att hitta billig elektronik. Där finns det gott om datorer, TV, högtalare, köksredskap m.m. Det är även mycket populärt att köpa billiga mobiltelefoner på nätet som levereras från Kina.

Vi tycker att det är främst utbudet av elektronik som lockar mycket hos GearBest. Det går att hitta både kända varumärken – men även varumärken som mindre kända. De kommmer nästan alltid med riktigt låga priser. Ibland kan det röra sig av kopior av t.ex. iPhone, Mac m.m.

Det övriga i utbudet är bra det också. Det är en stor blandning av billiga saker som tillsammans gör GearBest till en internationell multibutik där man nästan kan hitta allt.

Liknade butiker:

Omdöme & recension

Vi brukar av sluta med att ge ett betyg till de butiker som vi skriver recensioner till. Vi kommer självklart även att dela med oss av vårt omdöme för GearBest. Vi tycker i stora drag att det är en intressant butik som har ett stort utbud av billiga saker att köpa hem från nätet.

Nackdelarna är mycket angående frakt och leveranser från deras webbutik. Det kan ta ett ganska långt tag innan dina produkter når din dörr eller brevlåda. Det är inte helt ovanligt att man får vänta över 1 månad. Det kan även vara lite svårt att förstå sig på kostnader och avgifter angående beställningar från utlandet.

Därför är det en balansgång mellan ett superbilligt och stort utbud med att ha dåliga villkor för leveransen. Klarar du av att vänta så är GearBest en bra butik!

Vårt betyg för butiken blir 5/10. Ett godkänt betyg!

ANNONS: