Av Therese Alfredsson skrevs den maj 13, 2021

Få kuponger & billigare elektronik från Kina

I Sverige är det ganska populärt att köpa elektronik från Kina. Det finns en lång rad butiker som kan hjälpa dig att handla med internationella priser. Hos Gearbest så samlar man kuponger och erbjudanden på elktronik. Deras utbud täcker upp TV, dator, mobiltelefoner och saker för hemmet.

Just nu kan du klicka dig in hos deras ”Coupon Center”. Där hittar du massor av kuponger och rabatter med ruggigt låga priser.


> Hitta kuponger på superbillig elektronik från Gearbest

  • Importera PC, dator och mobil från Kina
  • Bra omdöme & betyg
  • Spara tusentals kronor med kuponger!

Gearbest är en av flera kinesiska webshops med elektronik från Kina som vi tipsar om. Tillsammans med kläder, roliga prylar och skor så är elektronik något vi i Europa importerar från Asien. Det finns många fördelar när det kommer till låga priser. Det går nästan alltid att fynda billigare grejer om man använder sig av en butik som Gearbest.

Det kan dock ses som en nackdel att importera saker. Det kan oftast tillkomma avgifter och kostnader som du kanske inte räknat med. Det kan dessutom ta längre tid innan du får dina saker. De måste nämligen importeras genom den svenska tullen. Läs gärna mer om allt detta i vår recension om Gearbest med omdöme & frakt.

Lycka till med att hitta dina kuponger. De kommer att ändra erbjudanden på hemsida ganska ofta. Det kan därför löna sig att hålla ögonen öppna!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *