LightintheBox

Inne hos Lightinthebox så kan du köpa billiga saker till Sverige. Det gör man genom att importera grejer genom svensk tull. Ännu billigare är det om du använder en rabattkod (coupon) för att ytterligare sänka priset.

LightintheBox Sverige är en butik som erbjuder dig att importera billiga saker från Kina. De kan du importera genom en vanlig frakt. I flera fall så kan leveranstiden vara ganska varierande. Du hittar mycket mer om allt detta i vår recension (review). Här kan du även läsa vårt omdöme för nätbutiken.


> Besök LightintheBox

  • Utbud: Kläder, skor, elektronik, smarta prylar
  • Leveranstider: 7-30 dagar
  • Fri frakt: Nej, cirka 100 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & Support: Mail & chatt
  • Retur: 14 dagars ångerrätt – Läs mer på hemsidan


Rabatt & outlets

Vi kan hjälpa dig att hitta bäst erbjudanden som ger dig låga priser. Det kan röra sig om både outlets på prylar men även LightintheBox rabattkoder. Det är alltid det bästa att köpa saker billigt från Kina med rabatter eller kuponger.

Kolla in vilka rabatter och outlets som är aktuella för idag hos LightintheBox.


Utförsäljning hos LightintheBox – BlowOut-rea

För dig som önskar att fynda i ett kolosalt utbud med de allra lägsta möjliga priserna – så finns alltid LightIntheBox. Det är en butik […]

» TILL ERBJUDANET


Utförsäljning hos LightInTheBox - 50% rea

Under denna vinter så kan vi förvänta oss flera sjysta reor på nätet. En butik som tar detta på allvar är LightIntheBox. En butik som […]

» TILL ERBJUDANET


Midsommarrea - Spara 20% & få gratis frakt

Just nu går det att handla billiga grejer från LightintheBox. Detta är en kampanj som butiken har lagt ut för alla sina kunder i Sverige. […]

» TILL ERBJUDANET
Frakt & retur

Det kommer inte vara något krångel med att importera saker från Kina. Du kommer kunna köpa prylar som vanligt för att sedan bara vänta tills din leverans når dig. Det kommer inte vara något krångel med tull i Sverige när du fraktar dina varor.

Frakttid för din leverans från LightintheBox kan variera. Det kan dröja upp till 30 dagar i värsta fall innan du får hem ditt inköp till dörren eller hos Postnord ombud.

Om du vill lämna tillbaka saker till Lightinthebox så kan du göra retur. Det finns all information om frakt och retur på deras hemsida. Det går även att kontakta kundtjänsten vid övriga frågor om import.

Det erbjuds ingen fri frakt inne hos Lightinthebox. Det kan se väldigt olika ut berorende på hur många varor som du köper. Även här rekommenderar vi dig vidare till deras webbutik med mer info.

Prylar i utbudet

Det finns otroligt mycket billiga produkter online som du kan välja att köpa. Här kan precis alla människor hitta saker som passar dem. Det kan vara kläder och skor som man kan fynda. Där finns det kläder som passar till alla. Oavsett om du är dam, man, eller barn.

Det är långt ifrån bara kläder som finns hos LightintheBox. Det finns gott om andra prylar att köpa till hemmet. Det finns till exempel inredning med elektronik, lampor och smarta uppfinningar. Det är ett väldigt kul laget som man bjuder på. Det kommer dessutom in nya varor hela tiden.

Massor av roliga grejer kan man säga att deras utbud består av. Man kan spendera flera dagar på att gå igenom alla produkter. Där hittar man mycket som man inte visste fanns tidigare.

Vårt omdöme & betyg

I Sverige så är det många som har en erfarenhet av LightintheBox. Det innebär också att det finns många omdömen och recensioner för nätbutiken. Många kommenterar oftast kring deras frakt och retur.

Många ställer sig kanske frågan om Lightinthebox är bra att använda sig av. En del kan få en känsla om att det kan vara för bra för att vara sant. Vi tycker att man får det som man betalar för. Du kan säkert hitta massor av produkter som verkar häftiga – men verkligheten säger annorlunda.

Det är inga problem med att beställa produkter från LightintheBox. Tvärtom. Det är väldigt enkelt och de har en bra kundsupport som du kan kontakta vid problem.

Erbjudanden duggar tätt och du kan nästan alltid förvänta dig en rabatt att använda i kassan när du ska betala. Om du inte hittar en rabattkod så kan du alltid ta del av deras stora utförsäljning av lagret. Där kan du spara upp till 90% rea vilket gör det nästa att du får saker gratis online. Det skadar ju aldrig!

Vårt betyg på Lightinthebox blir 7/10. Utbudet är för stort för att ogilla – och frakttiden kan vara långsam. Men har du ingen stress med att få din leverans så är det sammanlagt en bra butik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *