AliExpress

En av de största butikerna på nätet som importerar från Kina är AliExpress. Det är en internationell webshop – men finns som version på svenska via AliExpress Sweden. I denna recension så kan du läsa om hur det fungerar med frakt och import via Sveriges tull. Du hittar även erbjudanden, rabattkoder och outlets.

Du kan enkelt hitta till elektronik, hobbyprylar, kläder, skönhetsprodukter och mycket mer i deras utbud. Det är alltid billigt att importa varor från Kina med hjälp av AliExpress. Speciellt om du lägger en order med hjälp av en discount eller rabatt. Din leveranstid kan dröja längre när du köper från Kina än hos en svensk butik på nätet.


> Besök AliExpress

  • Utbud: Allt! – Kläder, skönhet, elektronik, hobby,
  • Leveranstider: 20-40 dagar
  • Fri frakt & retur: Nej, ca 85 kr – Övriga avgifter för tull kan tillkomma från Postnord
  • Omdöme/betyg: Bra, 6/10
  • Kontakt & Support: Chatt & Mail
  • Ångerrätt: 14 dagar

Rabattkod & rea

Man har valt att kalla sina rabattkoder för ”promo codes” eller ”coupons” inne hos AliExpress. Det finns nästan alltid en form av erbjudande som du kan använda när du beställer från AliExpress. Vi försöker att uppdatera dig med aktuella promo codes eller rabatter bland vår tips nedanför.


Upp till 95% rea hos AliExpress

En av de största och mest internationella butikerna på nätet – AliExpress – har självklart massor av bra erbjudanden. Alla kunder i hela världen kan […]

» TILL ERBJUDANET


Extremt låga priser med AliExpress rabatter

Om du planerar att handla hos AliExpress – så är det bästa att hålla koll efter rabatter. På deras hemsida så samlar de massor av […]

» TILL ERBJUDANET


Upp till 80% rea hos AliExpress

Många svenskar har hittat till AliExpress. Inte konstigt med tanke på hur låga priser det finns på ett enormt utbud av saker. Just nu har […]

» TILL ERBJUDANET


Mer erbjudanden »


Vi samlar inte bara koder, kuponger och rabatter. Vi har ofta anledning till att uppdatera med AliExpress outlets – alltså en period med stort urval av produkter finns på rea. Det är alltiv värt att besöka AliExpress för att hitta kampanjer eller rabatt koder att använda i kassan.

Frakt, retur & import genom tullen

Det är många som har frågor om AliExpress leverans. Det ställs ofta frågor om import, frakt och leveranstider. Det fungerar lite annorlunda i jämförelse med många andra nätbutiker – men ändå väldigt lika.

AliExpress har en frakttid av din order på drygt en månad. Det tar mellan 20-40 dagar från dess att du har handlat i butiken. Det är en lång leveranstid – men kan vara värt det med tanke på låga priser.

Det erbjuds inte fri frakt hos AliExpress. Du står för kostnaden av frakten som normalt ligger på ca 85 kr. Det kan tillkomma avgifter att betala från PostNord eller annat fraktföretag. Det är normalt sett inte speciellt höga – utan ligger på ca 100 kr.

AliExpress importerar saker från Kina till Sverige ganska ofta. Det finns inga problem i tullen för dina paket. Det enda som är negativt är att det tar lång tid för att få varor hemskickade.

För dig som vill skicka tillbaka produkter till AliExpress via retur kan läsa mer på deras hemsida. De har god information i deras kundstjänst. Du kan kontakta butiken för att få svar på de frågor du kan ha för retur av dina varor.

Utbud

Det är inte alls många butiker i Sverige, eller i världen som har lika stort utbud som AliExpress har. Man är en av världens största butiker när det kommer till billiga grejer på nätet. Därför täcker man upp de flesta kategorier av produkter.

I stora drag så skulle man kunna kalla AliExpress för en hobbybutik med roliga prylar. Det finns många grejer som man inte visste att man egentligen behövde. Det kan vara smarta uppfinningar som löser vardagsproblem.

Utöver massor av roliga och smarta prylar så har man mer vardagliga saker till hemmet. Det kan röra sig om inredring, kläder, parfymer, träning, smycken och klockor. Man kan säga att butiken är som ett stort Ullared – fast med mer produkter.

Vi är säkra på att hela familjen hittar saker som de tycker om. Det finns leksaker och barnkläder för de allra minst. Det finns även stort utbud för både män och kvinnor.

Recension & omdöme för liknande butiker: 

Recension med omdöme

Vi läser bland många som lämnat sitt omdöme för AliExpress. Där är det blandad kritik. Vissa är väldigt nöjda med att fynda billigt via import. Vissa berömmer butiken för deras stora reor och rabattkoder som låter kunderna spara pengar. Det kommer även negativ kritik om leveranstiderna, avgifter för frakt och svårt att göra returer av sina köp.

Den samlade bilden är att det är goda recensioner för AliExpress. Vo har själva testat på att handla saker från AliExpress och inte märkt av några problem alls med att importera till Sverige från Asien.

Det kanske allra bästa är priserna som gäller. Det är otroligt låga priser – nästan att man får gratisprodukter. Det finns flera exempel på saker som endasst kostar några enstaka ören.

Vårt betyg för AliExpress stannar vid 6/10.

ANNONS: