Campadre

Som kund hos Campadre kan du köpa hem märkeskläder till dam och herr. Detta gör du billigt med hjälp rabattkoder eller under en rea. Vår Campadre recension kommer tipsa om deras erbjudanden. VI får ta även med info om Campadre retur, fri frakt, leveranstider, och deras kundtjänst.

Vi lägger sedan samman alla fördelar med Campadres butik i Sverige. Då skapar vi ett omdöme och ett betyg som vi sätter på denna klädbutik online. Det är inte bara en butik med kläder – här hittar du även inredning, skor, hudvård, makeup & klockor. För män, kvinnor och barn!


> Besök Campadre

Aktuell rabattkod: Värva en vän – få 100 kr i presentkort

  • Utbud: Kläder, skor, skönhet, resor inredning & accessoarer
  • Leveranstider: 2-3 dagar
  • Fri frakt: Nej, 49 kr – Gratis frakt på köp över 400 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 9/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: 14 dagar ångerrätt
  • Huvudkontor: Norrköping, Sverige

Rabattkod & utförsäljning

Som kund så är det alltid en god idé att leta efter Campadre rabattkod innan du handlar dina varor. Det finns flera rabatter som du kan använda hos butiken för att få ett lägre pris i kassan. Det är alltid gratis att använda sig av kuponger och rabattkoder som delas ut av Campadre.


Campadre med ny rabattkod - Spara 10%

Återigen så kan vi tipsa om ännu en rabatt som gäller för kunder hos Campadre. Där kan man hitta väldigt många erbjudanden som sparar dig […]

» TILL ERBJUDANET


Spara 80% hos Campadre - Kampanjer på rea

Det finns goda chanser för dig att spara mycket pengar när du har handlar hos Campadre. På deras startsida kan du just nu hitta kampanjer […]

» TILL ERBJUDANET
I vår lista med kampanjer och erbjudanden så samlar vi inte bara de koder som du kan använda för att få rabatt. Vi kommer även tipsa om rea, utförsäljning eller perioder med fri frakt. Det finns många olika typer av erbjudanden som kan vara mycket värdefulla för dig. Alla har gemensamt att du kommer kunna spara mycket pengar.

Du kan gå direkt till deras butik för att hitta kamanjer med rea eller rabatter. På deras startsida burkar Campadre ofta lyfta fram sina lagerrensningar, outlets eller rea.

Fri frakt & retur

Campadre erbjuder fri frakt till alla kunder som handlar för över 400 kr. Skulle du handla för ett mindre belopp så kommer en kostnad på cirka 59 kr att tillkomma.

Din leveranstid hos Campadre är beräknad till 2-3 arbetsdagar. Det är en snabb leverans som levereras till ett postombud från PostNord nära dig – eller till din dörr. Du kan välja mellan olika leveransalternativ hos butiken.

Om du vill skicka tillbaka varor som du beställt från Campadre så kan du gör retur. En retur innebär att du skickar dina varor till Campadres returadress. Du kontaktar kundtjänst för att få hjälp med att byta storlek, varor eller att få pengar tillbaka. Det är alltid 14 dagars ångerrätt på dina köp.

Utbud – Mode, skor, skönhet & resor

Man kan knappt tro att det är möjligt att kombinera en klädbutiker på nätet med att sälja resor. Så är faktiskt fallet för Campadre. Ett ganska konstigt utbud, men ändå bra!

Främst anser vi att det är en kläd- & skobutik på internet som du möter om du tar dig till Campadres hemsida. Där finns det billiga märkeskläder på rea eller med rabatter nästan året om. Det händer väldigt ofta att man erbjuder t.ex. vårrrea och höstrea. Helt enkelt beroende på säsongen.

På våren så kan det finnas stora rabatter på jackor, skor, shorts, klänningar m.m. Under vintern så kan det istället vara vinterjackor och kängor som de har under en Campadre rea.

Skönhet – så som smink, hudvård och parfymer finns att köpa hem från Campadre. Det är alltid bra att kunna kombinera olika produkter i samma varuorder. Det blir smidigare, billigare och bättre för klimatet. Det går att hitta skönhetsprodukter från stora märken i deras smink & makeup butik. Det finns även en hel del parfymer i deras lager.

Tro det eller ej. Men Campadre har även resor och övernattningar på hotell som man kan beställa. Det är verkligen att breda utbudet.

Rabattkoder & recensioner för liknande butiker:

Omdöme i vår recension

Campadre har verkligen ett bra utbud – som du kan läsa om ovan. Det är alltid en fördel att vara säker på att kunna hitta saker man vill ha. Det passar alla. Det finns saker att hitta till dam, herr och barn. Man kan köpa till hela familjen som förälde vill köpa bebis & barnkläder – samtidigt som man uppdaterar sin egen garderob.

Vi är heller inte alls besvikna på alla de Campadre kampanjer och rabatt kuponger som man kan använda sig av. Det är nästan alla köp man kan hitta något som erbjuds extra billigt på en rea online.

Frakten är det inte mycket snack om. Det finns möjlighet att få fri frakt och leveransen är snabb. Helt klart inget negativt.

När vi läser andra ömdöme och recensioner om Campadre på nätet så hittar vi mycket positivt. Det verkar som de allra flesta har goda erfarenheter. Det skapar en ytterligare trygghet för denna nätbutik. Det känns vädigt säkert. Du kan lämna ditt omdöme nedanför i våra kommentarer.

Vårt betyg för Campadre blir 9/10

ANNONS: