Plusshop

Butiken Plusshop Sverige har alltid otroligt låga priser på stora märken. Här sparar du som medlem upp till 80% i rea. Det kommer även finnas fri frkat för de leveranser som du beställer från Plusshop. I denna recension tar vi upp alla dessa fördelar och ger ett omdöme för butiken.

Att skapa ett medlemskap innebär att du kan logga in på dina sidor. Där kommer du få en lång rad erbjudanden och rabatter som du kan använda på Plusshop. Kunder sparar otroligt mycket pengar på att bli medlem på sidan.

> Besök Plusshop

  • Utbud: Skor, hudvård, parfymer, makeup, träning, hobby, elektronik
  • Leveranstider: 2-3 dagar
  • Fri frakt: Ja, alltid gratis frakt
  • Omdöme/betyg: Bra, 6/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Retur: 14 dagar ångerrätt
  • Huvudkontor: Malmö, Sverige

Rabattkod & rea

Det är knappast någon brist på erbjudanden och kampanjer för alla medlemmar hos Plusshop.se. Deft finns rabatter som man kan automatiskt använda i kassan att handla med. De bästa & största rabattkoder man kan få är upp mot 80%. Det innebär att du kan spara massor av pengar.


Spara 75% hos Plusshop - Gratis i 30 dagar

Plusshop är en butik där medlemmar kan spara otroligt mycket pengar. Alla medlemmar kommer kunna handla produkter inom t.ex. kläder, skönhet, inredning och mycket mer […]

» TILL ERBJUDANET
Det finns alltid nya rabatter, kuponger, eller en rea hos Plusshop. Vår sida försöker att uppdatera med nya kampanjer hela tiden. Det är en god idé att gå vidare till deras nätbutik för att fynda billigt online med deras Plusshop rabatter eller reor.

Frakt & retur

Plusshop erbjuder alltid gratis frakt på dina köp. Din leveranstid beräknas ta 2-3 arbetsdagar från att du har beställt din dina produkter.

Skulle du vilja byta, eller skicka tillbaka de grejer som du har köpt så är det möjligt att göra retur. Du har 14 dagars ångerrätt. Du hittar all information om att göra en retur till Plusshop inne på deras hemsida. Där hittar du en adress att skicka tillbaka dina saker till.

Det bästa du kan göra när du ska göra en retur är att kontakta deras kundstjänst. Där kan du bestämma om du vill byta varor, storlekar eller få dina pengar tillbaka.

Utbud

Det är inte enkelt att definera det lager som Plusshop bjuder på. Det är helt klart en butiker som har ett brett sortiment. En snabb anblick på deras webbutik så kan vi se mycket makeup, hudvård, parfymer och skor. Det är en kombinerad makeup butik och skobutik online skulle vi påstå. Tänk dig lite som om Kicks och Spartoo skulle gå tillsammans.

Vi ser även att Plusshop har många kända varumärken som man erbjuder till billiga priser. Det finns märken som Nike, Calvin Klien, Gucci och Adidas att köpa med 80% rabatt.

Vår Plusshop recension kan även ge dig information om deras lager med elektronik. Där hittar du högtalare, höglurar och tillbehör för mobil, dator och TV.

Liknande butiker:

Medlemskap

Det kommer vara gratis att vara medlem hos Plusshop i 30 dagar. Sedan kommer det finnas en avgift för att i förlängningen kunna få otroliga erbjudanden, fri frakt, rabattkoder. Denna avgift kostar dig 139 kr i månaden.

Som medlem så kommer du kunna logga in på Plusshop för att se alla dina aktuella priser och kampanjer.

Vi rekommenderar dig att bli medlem hos Plusshop. För 139 kr så behöver du inte göra många köp för att gå plus på att ditt medlemskap. Du kan enkelt avsluta ditt medlemskap inne hos deras butik.

Omdöme & recension

Vi hittar mycket positivt med Plusshop – vilket vi samlat i denna recension. Att erbjuda massor av billiga produkter online med upp till 80% rea + fri frakt är något som höjer vårt omdöme rejält.

Vi har tidigare sett butiker som erbjuder ett premium-medlemskap för att sedan ge tillbaka lägre priser. Vi har själva inte registererat ett konto hos dessa butiker. Vi kan dock läsa många bra omdömen från de som redan är medlem hos Plusshop.

I slutändan så kommer vi betyget 6/10 till Plusshop.se. Helt klart godkänd butik!

ANNONS: