Lyreco

Lyreco är en butik på nätet som säljer allt du behöver till kontoret. Här kan du ta del av en recension och omdöme för deras butik.

Det är både privatpersoner och företag som köper varor från Lyreco. Det är ett populärt val för de som vill ha kontorsmaterial till skola, företag eller hemmet. Läs mer om deras produkter, leveranstider eller betalningar med faktura i vår recension.

> Besök Lyreco

  • Utbud: Allt för kontor & hemmet
  • Leveranstider: 3-5 dagar
  • Fri frakt & retur: Ja, gratis frakt på köp över 899 kr
  • Omdöme/betyg: Mycket bra, 8/10
  • Kontakt & Support: Mail & telefon
  • Huvudkontor: Borås, Sverige
  • Ångerrätt: 14 dagar
  • Betalningar: VISA/Mastercard & Klarna

Rabattkod, rea & erbjudanden

Självklart så finns det massor av erbjudanden från en så pass stor butik som Lyreco. Här kan du hela tiden hitta till deras rabattkoder eller outlets som finns på hemsidan. Det är sällan som du behöver leta efter koder eller länkar för att aktivera erbjudanden hos Lyreco. Oftast så hittar du alla erbjudanden på själva sidan.

Få ”mystisk gåva” på köpet från Lyreco

De som väljer att handla hos Lyreco – kan nu även få med sig en gratis gåva hem. Denna gåva är mystik – vilket innebär […]

» TILL ERBJUDANET


Det har hänt att kunder kan få saker gratis hos Lyreco. Det finns ofta tips om att handla 3-för2. Det kan även handla om att få gåvor efter du handlat för ett visst belopp.

Det allra bästa är att kolla upp rabatter och erbjudanden som finns hos Lyreco under den tiden som du behöver handla i butiken. Det finns alltid aktuella kampanjer!

Fri frakt, retur & leveranstider

Målet med Lyreco är att du ska kunna köpa billiga saker till kontoret – och få de levererade snabbt. Det lyckas de verkligen med. I de allra flesta fallen så är Lyrecos leveranstid mellan 3-5 dagar. Detta är främst om du beställer produkter som kommer i mindre paket.

Ett större paket som till exempel innehåller möbler eller större varor kan dock ha en längre leveranstid.

De som utför Lyrecos leveranser är PostNord. Det finns inga alternativ för dig som vill använda dig av DHL, Budmee eller liknande fraktalternativ.

En fördel med Lyreco leveranser är att att du alltid har gratis retur på dina inköp. Du behöver med andra ord inte betala något för den frakt som krävs när du skickar tillbaka varor som retur.

Det finns absolut möjlighet att få fri frakt från Lyreco. Alla kunder som handlar för minst 899 kr kommer att få fri frakt från Lyreco.

Utbud

Utbudet består i stort sett av allt som kan behövas till ett kontor. Det innebär att det finns allt från papper, kontorsmaterial och bläck till skrivare. De har även en del saker till kontoret som man kan inte tänker på i första hand. De har nämligen kaffemaskiner, sjukvård och stödprodukter.

I vanliga fall så finns ett stort utbud av deras produkter att handla på rea. De har en hel kategori med produkter som du kan köpa extra billigt inne hos Lyreco. Det är en flik som alltid är värd att kika genom.

Det är inte bara företag och kontor som kan hitta prylar att köpa hos Lyreco. Det finns även de prisvärda produkter som passar för ditt hem.

Här kan vi tipsa om lite recensioner och omdömen för nätbutiker som vi tycker påminner om Lyreco.

Betalning & faktura?

Lyreco är en butik som inte sällan riktar sig mot företag. Därför är det en butik med egen faktura. De har en lösning angående fakturor som sköts via Klarna. Det är en tjänst som gör det möjligt att köpa saker från deras butik – och sedan betala med faktura.

Det går även fint att betala dina produkter med vanligt bankkort (VISA/Mastercard). Det går däremot inte att handla med Swish eller Paypal. Vilket kanske är synd för främst privatpersoner.

Nedan så hittar du alla betalningsmetoder som är möjliga att använda hos Lyreco.

  • Klarna (faktura)
  • VISA & Mastercard

Kontakta kundtjänst

Du kan enkelt ställa frågor till Lyrecos kundstjänst. Deras support är alltid hjälpsam med att hjälpa med med inköp, leverans eller returer. Där kan du ställa alla möjliga frågor – och få ett snabbt svar.

Du kan välja mellan att kontaka Lyreco support genom chatt, email eller telefon.

Betyg & omdöme

Avslutsningsvis så har vi ett betyg och omdöme som är baserat på vår upplevelse. Vi tycker helt klart att deras utbud är bra. Vi tycker även det inte finns så mycket att klaga på när det gäller Lyrecos leveranstider. Trots att de kunde varit snabbare.

Vi lämnar därför vår recension med att ge Lyreco ett bra betyg. Det är en välkänd och populär leverantör av kontorsmaterial i Sverige – och i många andra länder. Det är ett bevis på att det faktiskt är en bra butik!

Betyg: 8/10

ANNONS: