Av Therese Alfredsson skrevs den september 12, 2023

Få ”mystisk gåva” på köpet från Lyreco

De som väljer att handla hos Lyreco – kan nu även få med sig en gratis gåva hem. Denna gåva är mystik – vilket innebär att det kommer bli en överraskning fram tills ditt paket är levererat.

För att få med dig en gratis gåva – så behöver du handla för minst 995 kr. Du behöver även använda en Lyreco rabattkod i kassan när du betalar dina prylar.


> Hämta din mystiska gåva hos Lyreco

  • Använd koden: 20121
  • Få fina grejer på köpet
  • Snabb leverans

Att kunna beställa och få gratis saker hemskickat till brevlådan är perfekt för dig som ändå planerat att handla hos Lyreco. Det är inte ofta som privatpersoner spontant handlar kontorsmaterial.

Det är självklart oklart mer exakt vilken produkt som kommer att hänga med på köpet. Skulle vi känna till det så hade inte deras gåva vara mystisk. Den enda ledtråden vi får är att det är en grej som många blir glada av – och passar alla åldrar.

En stor fördel med att handla hos Lyreco är att du kan få snabb frakt av dina varor. De lovar att skicka dina order redan samma dag – eller på morgonen nästkommande dag. Beorende på hur sent på dagen som du beställer dina varor från Lyreco.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *