Av Therese Alfredsson skrevs den maj 26, 2021

Beställ ett gratis mobilskal – Välj iPhone modell

Nästan alla i Sverige äger en mobiltelefon – och är därför i behov av att ha ett mobilskal. Just nu kan du beställa hem ett mobilskal gratis från Buyersclub. En butik som hela tiden väljer att bjuda på gratis produkter att beställa hem för sina medlemmar.


> Beställ ett gratis mobilskal hos Buyersclub

  • Få nya gratis produkter var 14:e dag
  • Köp till billigare priser
  • Stor nätbutik med bra utbud

Hos Buyersclub så har man en hörna som man kan kalla för ”gratishörnan”. Där hittar man produkter och prylar som man kan beställa till brevlådan. Det är endast medlemmar som har tillgång till denna hörnan. Det är därför en fördel med att bli medlem hos Buyersclub för att hela tiden kunna välja varor att få gratis. Du kan läsa mer om Buyersclub medlem, rabatt & frakt i recension som finns om butiken.

Denna gång har nätbutiken valt att erbjuda gratis mobilskal. Du kan själv välja vilken modell av iPhone som du har. Sedan kommer de att skicka ett skal som passar. Vi har dessutom en tävling där man kan vinna iPhone 12 gratis. Vilket kan passa många som även vill kunna få ett mobilskal utan kostnad.

Det är inte så ofta det finns gratis mobil eller tillbehör som vi tipsar om. Det är ganska ovanligt. Det kan därför vara smart att passa på innan butiken erbjuder nytt utbud av gratis prylar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *