Av Therese Alfredsson skrevs den maj 26, 2021

Vinn presentkort värt 10 000 kr – Tävla helt gratis

Just nu kan alla våra läsare delta i en tävling där man kan vinna ett presentkort värt 10 000 kr. Detta e-presentkort kan du använda i din lokala matbutik (ICA eller Willys). Det finns även chans att du kan få dina vinstpengar kontant om du lyckas med att vinna tävlingen.

Du deltar i tävlingen genom att klicka dig vidare på vår länk här nedanför. Därefter så ställs det 4 frågor om din dagliga handel hos matbutiker. Du svarar på frågor – sedan anger du några få personuppgifter som namn, mobilnummer och email. Det är allt som krävs för att kunna vinna pengar i gratis tävling online. Inte helt illa!


> Tävla om presentkort till valfri matbutik – värt 10 000 kr

  • Svara på 4 frågor om dina matinköp
  • Delta automatiskt i tävlingen & ange ditt namn, e-mail m.m.
  • Vinn presentkort på ICA, Willys eller pengar i kontanter

Tävlingen kommer att avgöras den 31 december 2021. Då kommer man samla personer som valt att delta – och utse en vinnare. Vinnaren kommer att bli kontaktad och priset offentliggörs.

Du kommer kunna följa deras sida för att uppdateras med vinnare i tävlingen. Ditt pris kommer du kunna ta emot via Swish, Paypal eller att det skickas hem till dig.

Bakom denna tävling liggger Sparklubben.se. En sida som brukar anordna tävlingar med fina priser i utbyte mot en kort och snabb undersökning. Svaren man får in från de tävlingar som man anordnar är väldigt viktg för dom. Därför belönas deras deltagare med att kunna vinna pengar eller presentkort.

Detta är en kombinerade tävling och undersökning. Vi har tidigare tipsat om undersökningar som man kan göra för att kunna få pengar gratis online. Man kan faktiskt tjäna pengar, eller vinna dom. Beroende på hur den undersökningen ser ut. Vi rekommenderar dig helt klart att delta i denna tävlingen som har otroligt bra priser. Lycka till!

ANNONS:

2 reaktioner på ”Vinn presentkort värt 10 000 kr – Tävla helt gratis

  1. Hm skulle vara kul att vinna ett presentkort och handla mat och andra saker med tanke på att jag snart om 2 v fyller vi tvillingar år den
    23 mars då skulle jag bli gladare o tacksam med vänliga hälsningar Therese sallander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *