Av Therese Alfredsson skrevs den september 21, 2022

Ny matbutik – Buyersclub satsar på billigare mat

Buyersclub är ingen ny butik på nätet – men nyligen så har de börjat erbjuda ett helt nytt utbud. Nu kan du handla mat till otroligt låga priser.

Vi på bastgratis.se har flera gånger tidigare tipsat våra läsare att ta sig vidare till Buyersclub. De har främst blivit kända för att dela ut gratis prover av olika produkter. Nu tar butiken ytterligare ett steg och breddar sig utbud.


> Gå till BuyersClub matbutik – superlåga priser

  • Nytt sortiment med billig mat
  • Stort utbud av snus & nikotinpåsar
  • Superlåga priser


Det är sällan det krävs en Buyersclub rabattkod & voucher för att få lägre priser i deras butik. De allra flesta produkter som du kan köpa i deras utbud är redan pressade till max. Det kommer fortsätta med att ge dig tips på billiga mat på rea – nu när de lanserat en helt ny butik på området.

I deras matbutik så kommer det även finnas snus till låga priser. Denna kategori har vi märkt av ha ett stort intresse för kunderna. Vi har flera gånger tipsat om billigt & gratis snus som går att hämta som smakprov. Vi nämnde tidigare att Buyersclub har en gratishörna för sina medlemmar. Där kan de vid jämna mellanrum hämta ut gratis saker som skickas hem till dörren.

Du kan hitta flera fördelar med att ha ett medlemskap inne hos Buyersclub i vår recension eller på deras hemsida.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *